Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου Διονύσης Αραβαντινός επισκέφθηκε τις 13/5/19 Ρίφι -Μονοπωλάτα και τις 14/5/19 Σκηνέα – Βλιχάτα.
Οι κάτοικοι των προαναφερθέντων χωριών εξέθεσαν με τον πιο παραστατικό τρόπο την εγκατάλειψη τους από την σημερινή Δημοτική Αρχή, ξεκινώντας από το νευραλγικό κομμάτι της καθημερινότητάς.

Επίσης η ανύπαρκτη συντήρηση επί πολλά χρόνια των αγροτικών δρόμων αποδεικνύει την τραγική αδιαφορία των υπευθύνων της Δημοτικής Αρχής στην Παλική για τον πρωτογενή τομέα.
Τονίστηκε η ανάγκη βελτίωσης της πρόσβασης σε κτηνοτροφικές μονάδες ,δεδομένου ότι το ζωικό κεφάλαιο είναι σημαντικό για την οικονομία του τόπου μας.

Σημειώθηκε ότι πολλά από τα προβλήματα των χωριών βασίζουν την επίλυση τους στην εθελοντική προσπάθεια των δημοτών αλλά και την πολλές φορές καθοριστικής σημασίας παρέμβαση των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων.

Δικός μας στόχος είναι:
1. Η αμεσότητα στην διευθέτηση των προβλημάτων της καθημερινότητας.
2. Η με κάθε τρόπο ενίσχυση δράσεων των πολιτιστικών συλλόγων , οι οποίοι βοηθούν τα μέγιστα τόσο στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς όσο και στην ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής στα χωριά.

Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά: Ο Μύρτος στα χρώματα του δειλινού
Επόμενο άρθροΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ «ΝΕΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ»