Ο Δήμος Κεφαλονιάς έκοψε την πίτα του την ώρα που ανακοινωνόταν η διάσπασή του! (pics+video)

Κοπή της Βασιλόπιτας από τον Δήμο Κεφαλονιάς στο Δημοτικό Θέατρο. Πριν την κοπή της πίτας εμφανίστηκε η  Φιλαρμονική Αργοστολίου της ΚΕΔΗΚΕ “Διον. Λαυράγκας υπό την διεύθυνση του Βασίλη Περλικίδη και η ανδρική Χορωδία της ΚΕΔΗΚΕ υπό την διεύθυνση του Άγγελου Μουρελάτου.

Στο τέλος πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας από τον Δήμαρχο κ. Αλ. Παρίση, ευλόγησε ο Ιερέας Σπ. Πετεινάτος, ο οποίος όπως είπε ο Μητροπολίτης έλειπε στην Αθήνα.

Στην έναρξη της  εκδήλωσης χαιρέτησε ο Δήμαρχος κ. Αλ. Παρίσης, και ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά. Συμπληρώνοντας: “Με τη συνεργασία όλων των αιρετών και των υπηρεσιών του Δήμου, καταβάλαμε κάθε προσπάθεια, αποτελεσματικής διαχείρισης και δημιουργίας έργου, με τα πενιχρά όπως γνωρίζετε μέσα που μας προσέφερε η πολιτεία, η οποία διαρκώς περικόπτει τα εισοδήματα των Δήμων. Το έργο μας είναι ξεκάθαρα ορατό και είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να βελτιώσουμε σημαντικά την εικόνα της πρωτεύουσας. Σε λίγο οι κάτοικοι του Αργοστολίου θα πίνουν νερό από τη βρύση τους. Σύντομα θα πραγματοποιηθεί μια ειδική εκδήλωση παρουσίασης του έργου μας”. Την εκδήλωση παρακολούθησαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, απουσίαζε η αντιπολίτευση, εκεί ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Δρακουλόγκωνας.

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr