Ο Δήμος Σάμης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Ένωση ΑμεΑ «Υπερίων» για την επιτυχημένη διοργάνωση παιδαγωγικής ημερίδας με θέμα: «Αναπηρία: «Είμαι», «Θέλω», «Μπορώ» χωρίς συμβιβασμούς και εξαιρέσεις.», που πραγματοποιήθηκε στις 03.12.2019, παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, στο στο Ληξούρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του τμήματος Τεχνολογίας – Ήχου και Μουσικών Οργάνων του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων.

 

Μια άρτια συντονισμένη και ολοκληρωμένη ημερίδα, που μετέφερε σε όλους όσους παρευρεθήκαμε την σπουδαιότητα υποστήριξης του Κ.Δ.Η.Φ  και την ανάγκη ύπαρξης αντίστοιχων δομών στις κοινωνίες μας.

Ομιλίες που μας ενημέρωσαν πολυεπίπεδα σε σχέση με την αναπηρία, αναφορές που μας ενέπνευσαν και μας συγκίνησαν για τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία και όλα αυτά σε ένα πλαίσιο που έθεσε υψηλούς στόχους για την έννοια της προσφοράς, της συνεργατικότητας και της δημιουργίας.

Σας ευχαριστούμε.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Συμβουλος

Εριγώνη Βαλσάμου

Προηγούμενο άρθροΚατσιβέλης: Με τον Υφυπουργό Παιδείας έγινε η συνάντηση για την τύχη του ΤΗΜΟ-Θα αποφασίσει Ανεξάρτητη Αρχή (pics)
Επόμενο άρθροΠαλληξουριακός: Νέα νίκη 7-0 την Πρόοδο