Το νέο προεδρείο της ΟΚΙΣ

Μετά από πρόσκληση του πρώτου σε ψήφους στις πρόσφατες εκλογές κ. Ιλινόιου -Τσουρούφλη Γεράσιμου, συνήλθαν σήμερα το απόγευμα τα μέλη του Δ.Σ σε σώμα και εξέλεξαν σύμφωνα με το καταστατικό το προεδρείο της Ο.Κ.Ι.Σ.

-Πρόεδρος: Ιλινόιου -Τσουρούφλης Γεράσιμος
-Α’ αντιπρόεδρος: Ευαγγελάτος Γιώργος
-Β’ αντιπρόεδρος: Γαλιατσατος Ηλίας
-Γενικός Γραμματέας: Παπαθεοδωράτος Νέστορας.
-Ειδική Γραμματέας: Φραγκοπούλου Ελένη
-Ταμίας : Αντωνέλος Σπύρος

Το επόμενο Δ.Σ που θα γίνει στις 22/11 18,30 στα γραφεία της Ο.Κ.ΙΣ, θα έχει ως θέματα προτάσεις θέσεις και δράσεις της Ομοσπονδίας.
Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ, τα Διοικητικά Συμβούλια μπορούν να παρακολουθούν τα μέλη της Ομοσπονδίας και αν θέλουν θα λαμβάνουν το λόγο καταθέτοντας απόψεις και προτάσεις.

Δήλωση Τσουρουφλη

Η εκλογή μου ως προέδρου της Ομοσπονδίας Κεφαλονίτικων και Ιθακησιακών Σωματείων είναι τιμή και ευθύνη, ταυτόχρονα.

Τιμή για την εμπιστοσύνη που έλαβα από τους Συμπατριώτες μου και φίλους στην Ομοσπονδία και ευθύνη για την ομαλή λειτουργία της ΟΚΙΣ ως συνόλου.

Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και στα 15 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με τα οποία θα δουλέψουμε από κοινού τα επόμενα δύο χρόνια. Η συνετή οικονομική διαχείριση της Ομοσπονδίας, η αγαστή συνεργασία μας με τους Συλλόγους που την συναποτελούν και η συνεχής επαφή του καθένα μας ξεχωριστά ως μέλους της κοινής αυτής προσπάθειας είναι βασικά χαρακτηριστικά του τρόπου με τον οποίο επιθυμώ να δουλέψουμε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω στον απερχόμενο πρόεδρό μας κ. Γιώργο Μιχαλάτο. Η προσφορά του έως σήμερα είναι πολύτιμη και η βοήθειά του, στο εξής, απαραίτητη.