Ο Κεφαλλονίτης δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος παρουσίασε το 5ο του βιβλίο [εικόνες]

Tο “Ταξίδι σε Σένα” απόψε ξεκίνησε μια καινούργια διαδρομή, αυτή της καρδιάς σας! Με πολλή θέρμη, ενθουσιασμό και εγκαρδιότητα βρεθήκατε σήμερα κοντά μου, στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του πέμπτου μου βιβλίου.
Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” στην Αργυρούπολη αποδείχτηκε μικρό στην θερμή σας ανταπόκριση αφού εντός και εκτός επικράτησε το αδιαχώρητο ! Πάντα στα ταξίδια μου, αυτοδιοικητικά και συγγραφικά, σας είχα μαζί μου, γιατί είστε η έμπνευση και η δύναμη μου !
Τα λόγια των εκλεκτών φίλων ομιλητών ήταν αυθόρμητα και συγκινητικά, προσδίδοντας στη βραδιά συναισθηματική φόρτιση.
Ευχαριστώ καθέναν και καθεμία προσωπικά.. Ξεκινώ από τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια, που παρά το απρόσμενο υπηρεσιακό του ταξίδι έστειλε τον προσωπικό του χαιρετισμό, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για το αυτοδιοικητικό και συγγραφικό μου έργο.
Ευχαριστώ επίσης τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, τον Βουλευτή Νότιου Τομέα Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον εκπληκτικό συγγραφέα Στέφανο Δάνδολο. Την εξαιρετική ηθοποιό Κατερίνα Διδασκάλου που ανέγνωσε αποσπάσματα από το βιβλίο αναδεικνυοντας το. Και την δημοσιογράφο Σταματίνα Τσιμτσιλή για το συντονισμό της συζήτησης. Φυσικά, ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζω στην Κέλλυ Ιωαννίδου Καλέντη και τον Αλέξανδρο, τους εκδότες μου που αγκάλιασαν και αυτό το δημιούργημα μου.
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς, που ανοίξατε την αγκαλιά σας, για να αγαπήσετε το πέμπτο μου δημιούργημα.
Είναι ένα βιωματικό βιβλίο που γράφτηκε περπατώντας στον Υμηττό μας. Στις μοναχικές διαδρομές, την ώρα που είσαι εσύ και ο εαυτός σου.
Το “Ταξίδι σε Σένα” εύχομαι να σας δικαιώσει στις επιλογές σας και να αποδειχτεί ένας ικανός συνομιλητής σας.