Ο Κεφαλονίτης Ανδρέας Κωνσταντάτος με τον Κ. Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθήνας

Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνσταντάτος, αποφάσισε να κατεβεί στις δημοτικές εκλογές, στον πρώτο δήμο της χώρας μαζί με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη. Οι πληροφορίες λένε, ότι πριν λίγες ημέρες έγινε η συνάντηση των δυο, στα γραφεία του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» και έκλεισε η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο για υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας.

Χθες ο Ανδρέας Κωνσταντάτος, κάλεσε φίλους του δημοσιογράφους, για να τους ανακοινώσει την πρόθεση του, να κατέβει με τον κ. Μπακογιάννη στο δήμο της Αθήνας αλλά και να ακούσει από τους ίδιους πως βλέπουν σήμερα την πρωτεύουσα, τα προβλήματα της αλλά και τις δυνατότητες της, ως μια ευρωπαϊκή μεγαλούπολη. Ο ίδιος λέει πως ο δεσμός του με την Αθήνα είναι ισχυρός. Ήρθε στην πόλη ως φοιτητής, από την Κεφαλονιά, από τότε μένει μόνιμα εδώ, έζησε και ζει από κοντά τα καλά και άσχημα της Αθήνας.

Η εκδήλωση έγινε με μεγάλη επιτυχία στο γνωστό πολιτικοδημοσιογραφικό στέκι της «Μαντζάρου 3» με παρουσία δημοσιογράφων από κανάλια, sites, ραδιόφωνα και εφημερίδες που ευχήθηκαν στον Ανδρέα καλή επιτυχία σ ένα δρόμο διαφορετικό από την δημοσιογραφία.

Ο Ανδρέας Κωνσταντάτος, είναι γνωστός από την τηλεόραση, καθώς έχει δουλέψει σχεδόν σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας- ANTENNA, STAR , ALTER , MEGA – κυρίως ως προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ και σχολιαστής ενώ έχει μετάσχει στα  DEBATES με τους πολιτικούς αρχηγούς των ευρωεκλογών και των εκλογών του 2009.

Αναδημοσίευση από www.zougla.gr