Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε μήνυση και στην Ελενα Ακρίτα

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 18 Ιουλίου είχε προηγηθεί έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και στον Δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο

Μήνυση κατά της Έλενας Ακρίτα φαίνεται να έκανε ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, όπως ανέφερε και η ίδια η δημοσιογράφος με ποστ της στο Facebook. «Ο Μπογδάνος μηνύει και μένα επειδή έγραψα “Μπαίνουν σε ένα μπαρ τρεις άνθρωποι και ένας μπογδάνος…” Έχει δίκιο! Τού ζητώ ταπεινά συγγνώμη και επανορθώνω: “Μπαίνουν σε ένα μπαρ τέσσερις άνθρωποι και ένας μπογδάνος…”», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Είχε προηγηθεί tweet του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με το οποίο προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά κατά της δημοσιογράφου. «Έγραψε ό,τι πιο ναζιστικό έχει γραφτεί τελευταία και το έγραψε για μένα. Και με την Ακρίτα, λοιπόν, στη Δικαιοσύνη. Μέχρι τέλους, με κάθε υβριστή, με κάθε φορέα ηθικού πλεονεκτήματος που στοχοποιεί και απειλεί την ασφάλεια και την ακεραιότητά μου».

capture.jpg

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από τιτίβισμα της Έλενας Ακρίτα, με το οποίο η δημοσιογράφος άφηνε αιχμές κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα, η κυρία Ακρίτα έγραψε στο facebook: «Μπαίνουν σε ένα μπαρ τρεις άνθρωποι και ένας μπογδάνος…».

Μπαίνουν σε ένα μπαρ τρεις άνθρωποι και ένας μπογδάνος…

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 18 Ιουλίου είχε προηγηθεί έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και στον Δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο.

Το μήνυμα Μπογιόπουλου στο Twitter και η απάντηση Μπογδάνου

«Μπογιόπουλε σου τη χαρίζω χρόνια τώρα, κυρίως διότι σε λυπάμαι που από παντού σε πετάνε. Ηρθε και η δική σου ώρα». Αυτό το μήνυμα έστειλε στον δημοσιογράφο, Νίκο Μπογιόπουλο, ο βουλευτής της Νέας ΔημοκρατίαςΚωνσταντίνος Μπογδάνος, μέσω twitter.

Ολα ξεκίνησαν από ένα «τιτίβισμα» του δημοσιογράφου, στο οποίο ο Νίκος Μπογιόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Ακούω για “φασίστα”. Για “ρουφιάνο”. Για “γλίτσα”. Για “γελοίο”. Για “προϊόν και σύμβολο της παρακμής”. Ολα αυτά είναι σωστά. Βασικά, όμως, το παιδί είναι για λύπηση». Φυσικά, σε αυτή του την ανάρτηση ο Νίκος Μπογιόπουλος δεν κατονόμαζε κάποιον.

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε αμέσως με το μήνυμά του να ερμηνεύεται από κάποιους και ως απειλή προς τον δημοσιογράφο. Στην απάντησή του έγραφε αναλυτικά τα εξής: «Μπογιόπουλε σου τη χαρίζω χρόνια τώρα κυρίως διότι σε λυπάμαι που από παντού σε πετάνε. Όχι πια. Ήρθε και η δική σου ώρα -με όλο το υλικό που μου ‘χεις αφιερώσει- να καταλάβεις ότι εδώ δεν είναι ΕΣΣΔ κι εσύ δεν είσαι κομισάριος».

Μετά το μήνυμα Μπογδάνου, ο Μπογιόπουλος, μιλώντας στον Ημεροδρόμο, ανέφερε τα εξής: «Πληροφορήθηκα ότι ο εκδιωχθείς από τον ΣΚΑΪ ως φορέας “παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων” με παρακολουθεί χρόνια και μαζεύει υλικό της δημοσιογραφικής δουλειάς μου. Προφανώς δεν του χρησίμευσε σε τίποτα.  Οσον αφορά τις απειλές, αφού υπογραμμίσω και από εδώ όσα επισημαίνω στο άρθρο μου, ότι δηλαδή “Το θέμα δεν είναι ο Μπογδάνος, το θέμα είναι η ΝΔ”, περιορίζομαι προς το παρόν να σημειώσω: Μπογδάνε, αφού μας ομολόγησες δημόσια ότι στον “φασίστα”, στον “ρουφιάνο”, στον “γλίτσα”, στον “γελοίο”, στο “προϊόν και σύμβολο της παρακμής”, στον “για λύπηση” της ανάρτησής μου, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, περιττό να σου πω – τώρα που “ήρθε η ώρα μου” – πόσο… σκιάχτηκα»

Πηγή: ethnos.gr