Ο Μπογδάνος δεν άντεξε την κριτική στην κυβέρνηση και αποχώρησε από το πάνελ (Video)

Η καλύτερη απάντηση όταν δεν έχεις επιχειρήματα ή όταν δεν ξέρεις τι να πεις είναι να σηκώνεσαι και να φεύγεις.

Το ίδιο έκανε και ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο οποίος μόλις ένιωσε λίγη πίεση, πέταξε το μικρόφωνό του on air και σηκώθηκε να φύγει από το πάνελ που βρισκόταν.

Αφορμή η πολιτική αντιπαράθεση που είχε στο πάνελ της εκπομπής του Blue Sky που βρισκόταν την Δευτέρα το βράδυ, με τον δημοσιογράφο Γιάννη Στρατάκη. Θέμα συζήτησης ήταν το κοινωνικό μέρισμα. Όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε από τον κ. Μπογδάνο να του πει τι είδους φόρους έχει μειώσει η κυβέρνηση, ο βουλευτής απέφυγε να δώσει κάποια συγκεκριμένη απάντηση.

«Δεν κάνεις στρατευμένη δημοσιογραφία;» είπε ο κ. Μπογδάνος στον κ. Στρατάκη, μ’ εκείνον να του απαντά να μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, διότι «έκανε στρατευμένη δημοσιογραφία για να βγει βουλευτής».

«Μήπως μιλάς στον διπλανό σου» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, αναφερόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη, ο οποίος καθόταν δίπλα. «Έχω μάθει να αντιμετωπίζω την αήθεια της Αριστεράς στη ζωή μου» πρόσθεσε.

«Θα κάτσω να με προσβάλλει ο Στρατάκης;» είπε ο βουλευτής της ΝΔ με τον δημοσιογράφο να του απαντά «εσύ προσβάλλεις έναν ολόκληρο λαό που ψηφίζει Αριστερά».

Ο Μπογδάνος όμως δεν άντεξε και μετά από λίγο επέστρεψε και πάλι στο πλατό της εκπομπής.

Πηγή: documentonews.gr