Ο Π. Καππάτος στο Βαλεριάνο: Ο δρόμος προς την παραλία Κορώνι, το αλιευτικό καταφύγιο Κατελειού,η λιμνοδεξαμενή Κατελειού & ο δρόμος Αργοστόλι-Πόρος (εικόνες)

Συνάντηση με το Τοπικό Συμβούλιο και πολίτες στο Βαλεριάνο

Κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βαλεριάνου κ. Πετράτου, τη Μεγάλη Δευτέρα 18/4 βρέθηκα στο Βαλεριάνο σε συνάντηση με το Τοπικό Συμβούλιο και πολίτες της περιοχής.

Συζητήσαμε για το δρόμο προς την παραλία Κορώνι και την αναγκαία επίλυση του προβλήματος η οποία όμως μπορεί να προέλθει μόνο μέσω της δικαστικής οδού.

Ενημέρωσα επίσης για τις εξελίξεις που αφορούν την ευρύτερη περιοχή του Ελειού, όπως για τη συνεργασία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με το Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς-Ιθάκης για το αλιευτικό καταφύγιο Κατελειού και την ένταξη της μελέτης για τη λιμνοδεξαμενή Κατελειού στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», μέσω της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Τέλος ενημέρωσα τους παρευρισκόμενους για εξελίξεις που αφορούν στο έργο του δρόμου «Πόρος-Αργοστόλι».

Ευχαριστώ ιδιαίτερα για τη φιλοξενία τον Πρόεδρο και τους πολίτες του Βαλεριάνου και σε συνεργασία με όλους τους φορείς είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε θετικές εξελίξεις στα ζητήματα που μας απασχολούν από κοινού.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

https://www.facebook.com/taneastonaera/posts/5223035997743017