Ο Παύλος Παπαδάτος στην εκπομπή “KONTRA24” του Αιμίλιου Λιάτσου

Στην εκπομπή της 11ης Οκτωβρίου του Αιμίλιου Λιάτσου ήταν καλεσμένος ο κος Παύλος Παπαδάτος στέλεχος της ΝΔ, Επικοινωνιολόγος-Οικονομολόγος. Στην συζήτηση επίσης πήραν μέρος οι :
Κα Ελένη Σπανοπούλου, Δημοσιογράφος
Κος Θανάσης Μιχελής, Βουλευτής ΣΥΡΙΔΑ Φθιώτιδας 
Κος Σάκης Ιωαννίδης, Οικονομολόγος, Μέλος Εκτελεστικής, Γραμματείας ΝΔ
Κος Δημήτρης Στρατούλης, Πρώην Υπουργός – Στέλεχος «Λαϊκής Ενότητας»
Κος Φαήλος Κρανιδιώτης, Ποινικολόγος – Πρόεδρος «Νέας Δεξιάς»
Κος Θανάσης Λυρτσογιάννης, Δημοσιογράφος «Κυριακάτικη KONTRANEWS», «eretikos.gr»

Τη συζήτηση μονοπώλησε η «προσφορά» του κυρίου Πάνου Καμμένου προς τον αμερικανό υπουργό άμυνας να εγκαταστήσει αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα. Ο κύριος Παπαδάτος εξέφρασε την άποψη ότι οι δηλώσεις αυτές του Πάνου Καμμένου είναι φαιδρές και εκθέτουν την χώρα μας.
Όμως ο κύριος Παπαδάτος τόνισε ότι θα ήταν καλό να ασχολείται η κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει και να ασχοληθεί με τους τεράστιους οικονομικούς κινδύνους με τους οποίους είναι αντιμέτωπη η χώρα. Από ανατολή έχουμε μία επικίνδυνηTουρκία της οποίας η οικονομία καταρρέει, από δυσμάς την Ιταλία η οποία αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα και γενικά οι παγκόσμιες αγορές ταλανίζονται από τον εμπορικό πόλεμο που έχει ξεκινήσει ο Τραμπ με την Ευρώπη και Κίνα. Οι Ελληνικές τράπεζες σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωπες με δισεπίλυτα οικονομικά προβλήματα και η κυβέρνηση το μόνο που σκέφτεται είναι πως θα κληροδοτήσει όσο το δυνατό περισσότερες νάρκες στον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη.
Τελειώνοντας ο κύριος Παπαδάτος εξήγησε πως το Ισραήλ με 160% έλλειμμα το 1987 χωρίς περικοπές συντάξεων, μισθών και μνημόνια κατόρθωσε να έχει σήμερα έλλειμμα μόλις 61%