Ο Παύλος Παπαδάτος στην παρουσίαση του βιβλίου του Κωστή Χατζηδάκη

Χθες βράδυ
Στην κατάμεστη αίθουσα του κολλεγίου Αθηνών ο Κωστής Χατζηδάκης παρουσίασε για δεύτερη φορά το βιβλίο του ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΑΝΑΒΑΣΙΣ. Παρόντες πλείστοι πολιτικοί και προσωπικότητες της αθηναϊκής κοινωνίας και όχι μόνο. Ένας εκ των παρουσιαστών ήταν ο γνωστός συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης που δεν δίστασε να κάνει καλυμμένη μεν αλλά σκληρή κριτική προς τις πολιτικές ηγεσίες της χώρας μας. Ο έτερος παρουσιαστής Νίκος Δένδιας απέδειξε όχι ότι μόνο είναι ένας καλός παρουσιαστής αλλά απέδειξε ότι είναι καλός φίλος του Κωστή…
Ο Κωστής ευχαρίστησε όσους συνέβαλλαν στην έκδοση του βιβλίου του και προσφώνησε πολλούς εκ των παρευρισκόμενων αλλά βρήκε και την ευκαιρία να αναφερθεί και σε μένα αποκαλώντας με μάλιστα με το μικρό μου όνομα!
Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με την φίλη Πόπη την σύζυγο του Κωστή αλλά και με πολλούς άλλους εκ των παρευρισκομένων. Αυτός όμως που με εντυπωσίασε με το θάρρος του και την δύναμη της ψυχής του ήταν ο γιατρός υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κηπουρόπουλος. Μην τον ξεχνάτε!

Από το fb του Παύλου Παπαδάτου