Συμβάσεις πολλών χιλιάδων ευρώ για σάιτ-φαντάσματα που είναι ανενεργά σήμερα με το ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και τον κατάλογο με τις καταβολές του ΚΕΕΛΠΝΟ σε εκδότες και μεγάλα συγκροτήματα έδωσε στη δημοσιότητα ο Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Πολάκης επισημαίνει ότι “θα με λιβανίζατε και ανάγκη για δάνει δε θα είχα”, αν συνέχιζα το παιχνιδάκι. “Παιχνιδάκι” είναι η λίστα με τις καταβολές του ΚΕΕΛΠΝΟ προς ΜΜΕ και εκδότες το 2014.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Πολάκη:

Τι ωραία που θα ήτανε να συνέχιζα κι εγώ το παιχνιδάκι έτσι όπως φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία που δείχνει συγκεντρωτικά για κάποια ΜΜΕ τι πήραν από το Κεελπνο το 2014!!!

-Η όπως φαίνεται στις άλλες δυο φωτογραφίες που δείχνουν 2 απο τις τις 894 συμβάσεις “διαφημιστικής προβολής ” του ΚΕΕΛΠΝΟ του 2014 ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΣΑΙΤ www.ellinesdimarxoi.gr και στο www.perrisyroy.gr !!!!!!

Και θα με λιβανίζατε και ανάγκη για δάνεια δε θα ειχα !!!

ΥΓ τα δυο Σαιτ αυτά φαίνεται να έχουν πάρει τέσσερις διαδοχικές μηνιαίες τέτοιες συμβάσεις( Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014 και Γενάρης 2015) ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ 16.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ !!!!!

Το ότι το Γενάρη του 15 ειχαμε εκλογές και το ότι τα Σαιτ αυτά σήμερα είναι ανενεργά, είναι τυχαία γεγονότα βεβαια …..

Παυλος Πολακης

7 ώρες πριν

Τι ωραία που θα ήτανε να συνέχιζα κι εγω το παιχνιδάκι ετςι οπως φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία που δείχνει συγκεντρωτικά για καποια ΜΜΕ τι πήραν απο το Κεελπνο το 2014!!!
-Η οπως φαίνεται στις άλλες δυο φωτογραφίες που δείχνουν 2 απο τις τις 894 συμβάσεις “διαφημιστικής προβολής ” του ΚΕΕΛΠΝΟ του 2014 ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΣΑΙΤ www.ellinesdimarxoi.gr και στο www.perrisyroy.gr !!!!!!
Και θα με λιβανιζατε και ανάγκη για δάνεια δε θα ειχα !!!
ΥΓ τα δυο Σαιτ αυτα φαίνεται να εχουν παρει τέσσερις διαδοχικές μηνιαίες τέτοιες συμβάσεις( Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014 και Γενάρης 2015) ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ 16.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ !!!!!
Το ότι το Γενάρη του 15 ειχαμε εκλογές και το ότι τα Σαιτ αυτα σημερα ειναι ανενεργά ,ειναι τυχαία γεγονότα βεβαια …..

Keine Fotobeschreibung verfügbar.
Keine Fotobeschreibung verfügbar.
Bild könnte enthalten: Text
372
22
86

Αναδημοσίευση από www.documentonews.gr

Προηγούμενο άρθροΚόκκινα δάνεια: Οι παγίδες του νέου νόμου -Ποιους κόβει, πότε πετάει κάποιον εκτός
Επόμενο άρθροΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΣΑΜΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ.