Ο Σάκης στον αδερφό του, Γρηγόρη: «Μας έφυγε με αυτόν τον τρόπο, είμαστε συντετριμμένοι, της το χρωστάω…»

Στην εκπομπή «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης, 28 Μαΐου, ήταν ο Σάκης Αρναούτογλου, μετατρέποντας τη βραδιά σε οικογενειακή υπόθεση.

Ο γνωστός παρουσιαστής δελτίων καιρού μίλησε για όλα, συμπεριλαμβανομένων και της Φώφης Γεννηματά.

Τα όσα ανέφερε:

«Χρωστάω όλη αυτή την επαφή με την πολιτική στη Φώφη Γενηματά που μας έφυγε με αυτόν τον τρόπο και είμαστε συντετριμμένοι. Με πήρε τηλέφωνο, μου είπε “θέλω να κατέβεις”, “θέλω τη βοήθειά σου”. Έναν μήνα πριν φύγει με κάλεσε και μου είπε ότι θέλει να ξαναπροσπαθήσω, μου είπε “θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα το σκεφτείς και να μου απαντήσεις μέχρι τον Δεκέμβριο” και δεν πρόλαβα να της απαντήσω, έφυγε. Για αυτή την γυναίκα θέλω να κατέβω γιατί με βοήθησε, ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος», είπε αρχικά ο Σάκης Αρναούτογλου.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Το κλίμα και ο καιρός δεν έχουν σύνορα, πρέπει να υπάρχει ένας κοινός στόχος στην Ευρωβουλή για όλες τις χώρες της Ευρώπης. Τα προβλήματα είναι πολλά, από την ακρίβεια, από αυτά που βιώνουμε, το λεγόμενο brain drain, τα νέα παιδιά που φεύγουν στο εξωτερικό, με την υπογεννητικότητα που έχει χτυπήσει κόκκινο. Δεν κάνουμε παιδιά. Είχα διαβάσει ότι αν βαδίσουμε με αυτόν τον τρόπο θα είναι το τελευταίο ζευγάρι Ελλήνων που θα υπάρξει και θα γεννηθεί το τελευταίο παιδί».

συνέχεια στο enimerotiko.gr