Αγαπητό kefalonia magazine

Απάντηση σε όσους τον επικρίνουν για την συνεργασία του με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο έδωσε ο νέος Αντιδήμαρχος Ομαλών Σπύρος Ματιάτος, μιλώντας στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου στον Ιόνιαν Γκάλαξι.

Ο Σπύρος Ματιάτος είπε ότι όσοι γράφουν γι’αυτόν ανώνυμα είναι “πολιτικοί νανίσκοι” ενώ σε ότι αφορά στις κατηγορίες στελεχών της Ισχυρής Κεφαλονιάς είπε ότι “κανένας από αυτούς δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί εκτός από τον Αλέξανδρο Παρίση που δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το θέμα”. ‘Όλοι αυτοί ήρθαν μετά από εμένα στην Ισχυρή Κεφαλονιά, εγώ ήμουν εδώ όταν ιδρύθηκε και η πρώτη συγκέντρωση ήταν στα Ομαλά” είπε ο Σπύρος Ματιάτος που άφησε να εννοηθεί ότι η ανακοίνωση της Ισχυρής Κεφαλονιάς δεν γράφτηκε από τον Παρίση αφού συνεχώς έλεγε ότι ο Παρίσης δεν έχει κάνει καμία δήλωση! “Ο μόνος κριτής είναι ο κόσμος που με εκλέγει τα τελευταία 34 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση” Και πρόσθεσε: “Από την αρχή της θητείας είχα εισηγηθεί στον Αλέξανδρο Παρίση να υπάρξει προγραμματική συνεργασία με την παράταξη του κ. Μιχαλάτου. Ποτέ δεν συζητήθηκε η πρότασή μου καθώς στην παράταξη της Ισχυρής Κεφαλονιάς κάποιοι ήθελαν τη συνεργασία και κάποιοι όχι”

Ακούστε όλη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη το Σπύρου Ματιάτου και επίσης τι λέει για τον Αλέξανδρο Μοσχονά, τον Γεράσιμο Παπαναστασάτο και τον Θεόφιλο Μιχαλάτο

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΤο τελευταίο ταξίδι του Κορνάρου – Βίντεο
Επόμενο άρθροΤσελέντης: Τι λέει για την σεισμική δραστηριότητα στη Δυτική Ελλάδα & την δημιουργία σεισμολογικού κέντρου στην Κεφαλονιά (ηχητικό)