Ο Θεόφιλος στην Ιθάκη-Πολύ καλή συνεργασία Δήμου-Λιμενικού Ταμείου (pics)

 

                                          

Αργοστόλι, 11-05-2020

                                                          

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Στην Ιθάκη βρέθηκε το Σάββατο το πρωί ο  Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς & Ιθάκης  και  Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Ο κ. Μιχαλάτος, συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης με τους φορείς της αυτοδιοίκησης της Ιθάκης, στο πλαίσιο της παράδοσης του έργου της τοποθέτησης δεκατεσσάρων πίλαρ (Pillar), για την παροχή νερού και ρεύματος στα σκάφη, κατά μήκος της παραλιακής στο λιμάνι του Βαθέως, αλλά και άλλων ζητημάτων και εκκρεμοτήτων που αφορούσαν το Λιμενικό Ταμείο.

Το παρών έδωσαν μέλη του Λιμενικού Ταμείου εκ μέρους της Ιθάκης, ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, ο Έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης, Στέφανος Φιαμπόλης, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Τρέλλης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Νίκος Ραδίτσας, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Αλέξανδρος Ταφλαμπάς, καθώς και ο Λιμενάρχης Ιθάκης Δημήτρης Γραικός.

Εν συνεχεία, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον Έπαρχο Ιθάκης κ. Λιβιτσάνη στον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Θεόφιλο Μιχαλάτο, στο λιμάνι του Πίσω Αετού, παρουσία και των εργολάβων, εν όψει της ολοκλήρωσης των εργασιών και της παράδοσης του έργου στο Λιμενικό Ταμείο.

Στην συνάντηση φάνηκε για άλλη μια φορά η πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των φορέων της Αυτοδιοίκησης της Ιθάκης και του Λιμενικού Ταμείου.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ