Οδυσσέας Γαλιατσάτος: Ο Πόρος είναι εγκαταλελειμμένος!

Ο τοπικός σύμβουλος του Πόρου με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά», Οδυσσέας Γαλιατσάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή μια καταγγελία που κοινοποίησε προς όλους τους αρμόδιους σχετικά με το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης στον Πόρο. (διαβάστε την καταγγελία εδώ )

«Μεγάλες «λίμνες» έχουν δημιουργηθεί σε διάφορα σημεία του Πόρου και ουδείς ενδιαφέρεται» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Γαλιατσάτος και μάλιστα σε σημεία όπου αρκετός κόσμος κάνει βόλτα, μικρά παιδιά παίζουν κ.α. Ένα σοβαρό θέμα που ενοχλεί τους κατοίκους αλλά τους τρομάζει και για την υγεία τους. Στην συζήτηση μπήκε τηλεφωνικώς και ο κος Βασίλης Καμπίτσης ο οποίος συνηγόρησε με τον κο Γαλιατσάτος προσθέτοντας ακόμα περισσότερα προβλήματα στην κουβέντα.

Ο κος Γαλιατσάτος ανέφερε προβλήματα που υπάρχουν εδώ και χρόνια στην περιοχή και κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί για να διορθώσει κάποια από αυτά. Δρόμοι, αρχαιολογικός χώρος Τζανάτων, σπήλαιο Δράκαινας, μοναστήρι Άτρου μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν.

Ακούστε την συζήτηση