Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον Μπακογιάννη

Τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με το συνδυασμό “Αθήνα Ψηλά” παρουσίασε ο Κώστας Μπακογιάννης, που διεκδικεί το δήμο της Αθήνας με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.
Οπως τόνισε όμως ο υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές για την πρωτεύουσα πρόκειται για την “πλέον υπερκομματική και πολυσυλλεκτική ομάδα”. Υπογράμμισε επίσης ότι έξι στους δέκα υποψηφίους του συνδυασμού “Αθήνα Ψηλά” δοκιμάζουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στα κοινά. Σημείωσε επίσης ότι τα δημοτικά διαμερίσματα είναι για εκείνον η καρδιά του δήμου, για αυτό και δε θέλει ένα δήμο “υδροκέφαλο” αλλά αποκέντρωση με επτά ουσιαστικά μικρούς δήμους, καταλήγοντας: “Αυτή η ομάδα έχει βάλει γκολ από τα αποδυτήρια”.
Μεταξύ των ονομάτων του συνδυασμού “Αθήνα Ψηλά” που ξεχωρίζουν είναι η Άννα Ροκόφυλλου, κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ (επί Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου), ο ηθοποιός Άγγελος Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος των ιατροδικαστών Γρηγόρης Λέων, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Κατερίνα Γκαγκάκη, ο αθλητικογράφος Παύλος Παπαδημητρίου, ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνσταντάτος, ο ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Τεντόμας, ο οποίος είχε εκλεγεί με τον συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου, είχε οριστεί πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ από τον Γιώργο Καμίνη και είχε δημιουργήσει τη δημοτική κίνηση “Η Αθήνα είμαστε εμείς” επέλεξε όμως να μην κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος αλλά να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του κ.Μπακογιάννη.

Δείτε όλα τα ονόματα, όπως ανακοινώθηκαν (05:20)