Οικόπεδο ΞΕΝΙΑ (ΟΤ 257)

Καταρχήν το χρησιδάνειο για το ΞΕΝΙΑ έγινε στις 14/7/1998 για χρονικό διάστημα 20 χρόνων και αν δεν έχει ανανεωθεί δυστυχώς ….έχει λήξει από τις 13 του περασμένου Ιουλίου !

Αυτό το στοιχείο το είχα δημοσιοποιήσει από τις 8/3/2018 με το κείμενό μου για το ΓΠΣ.
Εύχομαι ειλικρινά να μου έχει διαφύγει η ανανέωση του χρησιδανείου. Στην αντίθετη περίπτωση ….υπάρχει ζήτημα και μαζί συνευθύνη και αυτών που θα έπρεπε να έχουν ελέγξει τη δημοτική αρχή γι’αυτή τη δυσμενή για το Δήμο εξέλιξη, πολύ περισσότερο που τέλη του 2018 είχε υπάρξει σχετικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα Kefaloniapress.

Ξέχωρα απ’όλα τα παραπάνω στο ΟΤ 257 τουριστική χρήση προβλέπεται σύμφωνα με το ΓΠΣ μόνο προς την κάτω πλευρά που είναι το κτίριο του ΞΕΝΙΑ, ενώ η πλευρά προς την οδό Χαροκόπου έχει σχολική χρήση !

Επιπροσθέτως ένα μεγάλο τμήμα της οδού από το μνημείο των Ριζοσπαστών μέχρι το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης σχηματίζει το ΟΤ 258 χαρακτηρισμένο ως Κοινόχρηστος Χώρος!
Το τι μέλλει γενέσθαι με το οικόπεδο ΞΕΝΙΑ (ΟΤ 257) σε αυτή τη φάση και σε σχέση με το γεγονός αφενός αν ο Δήμος έχει ή όχι ανανεώσει το χρησιδάνειο και αφετέρου των δεσμευτικών χρήσεων που προβλέπονται από το ΓΠΣ απαιτεί πολύ προσοχή και σωστούς χειρισμούς οι οποίοι εκ των πραγμάτων πρέπει να γίνουν από τη νέα Δημοτική Αρχή.

Από το fb Για την επόμενη μερα-Δημος Αργοστολιου