ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ: Το Αργοστόλι απέκτησε νέο, μοντέρνο πάρκινγκ στην παραλιακή – Τέλος στην ταλαιπωρία! (εικόνες)

Μετά από καιρό αναμονής και προετοιμασιών, ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του μεγάλου πάρκινγκ στην παραλιακή ζώνη του Αργοστολίου, δίνοντας πλέον μια εντελώς νέα εικόνα στο σημείο και βελτιώνοντας αισθητά την καθημερινότητα των πολιτών και των επισκεπτών.

Η νέα ασφαλτόστρωση καλύπτει μια εκτενή επιφάνεια και προσφέρει πλέον ασφαλείς και άνετους χώρους στάθμευσης, αναβαθμίζοντας λειτουργικά και αισθητικά την είσοδο της πόλης. Πρόκειται για μια ακόμα παρέμβαση που εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο αναμόρφωσης της παραλιακής ζώνης, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση κατοίκων, τουριστών και επαγγελματιών.

Μας πληροφόρησαν πως με την πρώτη βροχή θα παρακολουθείται η συμπεριφορά της επιφάνειας ως προς τη συγκέντρωση ομβρίων υδάτων, ώστε να γίνουν όπου χρειαστεί σημειακές παρεμβάσεις σε σχάρες αποστράγγισης για την καλύτερη λειτουργικότητα του χώρου.

️ Μια έξυπνη προσέγγιση πρόληψης, που αποδεικνύει ότι το έργο δεν σταματά στην κατασκευή, αλλά συνεχίζεται με σωστή παρακολούθηση και φροντίδα.


Το νέο πάρκινγκ δεν είναι μόνο πιο λειτουργικό, αλλά και καλαίσθητο, συνδυάζοντας την ανάγκη για οργάνωση με την αισθητική της περιοχής. Ένα έργο που δίνει προστιθέμενη αξία στο Αργοστόλι και κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη για όλους.