Αποκομμένοι από κάθε υστερόβουλη κίνηση και οποιαδήποτε πολιτική σκοπιμότητα και ως ελάχιστο δείγμα ανθρώπινης αλληλεγγύης που αποτελεί -και πρέπει- δεδομένο και πρωταρχικό μέλημα όλων, η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης, δίπλα σε όσους το χρειάζονται για ακόμα μία φορά, αναλαμβάνει τη συγκέντρωση, τη μεταφορά και την παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης, στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας.

Σε αυτή μας την προσπάθεια και με γνώμονα την αποδεδειγμένη ευαισθητοποίηση όλων επί του θέματος, είμαστε βέβαιοι πως θα σας βρούμε συνοδοιπόρους και προσβλέπουμε στην αρωγή σας με κάθε δυνατό μέσο.

Επειδή η δύναμη του «ΜΑΖΙ» αποτελεί υπερδύναμη σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνει η χώρα μας, απευθύνουμε προς όλους κάλεσμα κινητοποίησης καθώς ΜΑΖΙ, -ανεξαρτήτως «χρώματος»- μπορούμε περισσότερα!
Οι άνθρωποί μας, η δύναμή μας!

 

Προηγούμενο άρθροΆγγελος Μπρατάκος: Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά ένα ιστορικό της στέλεχος
Επόμενο άρθροΤζαννάτα: Στο τοίχο της Εκκλησίας μία μαρμάρινη λευκή πλάκα με μαύρα γράμματα … ονόματα 22 άτυχων θυμάτων συγχωριανών ,ότι απέμεινε να μας θυμίζει κάθε στιγμή την απερίγραπτη καταστροφή , το δράμα των Χωριών μας, ΤΖΑΝΝΑΤΑ,ΑΦΡΑΓΙΑ,ΔΗΜΗΣΙΑΝΑΤΑ (εικόνες)