Οριστική η κάθοδος της κίνησης πολιτών «Κεφαλονιά, νησί για όλους» στις εκλογές για τον Δήμο Αργοστολίου

Επικεφαλής ο Αλέξανδρος Παντελειός – «Μορφοποιείται» ο συνδυασμός μετά την συγκέντρωση της Τετάρτης

Άλλη μία αυτοδιοικητική κίνηση κατεβαίνει στο “στίβο” των εκλογών της 26ης Μαΐου. Πρόκειται για την κίνηση πολιτών «Κεφαλονιά, νησί για όλους», η οποία μετά την συγκέντρωση το βράδυ της Τετάρτης, φαίνεται να μπαίνει πλέον στο στάδιο της … μορφοποίησης!

Μετά την συγκέντρωση που έλαβε χώρα στο εστιατόριο «Στο Ψητό» στη Λάσση, όσοι έδωσαν το παρών, αποφάσισαν οριστικά να κατεβάσουν ψηφοδέλτιο για τον νέο Δήμο Αργοστολίου, το οποίο θα έχει ως επικεφαλής τον Αλέξανδρο Παντελειό. Τα περίπου 45 άτομα που συγκεντρώθηκαν εκεί, μαζί με τις γυναίκες τους, αφού συνέφαγαν, έθεσαν και τα … θεμέλια αυτής της νέας αυτοδιοικητικής κίνησης.

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Παντελειός, όταν πήρε τον λόγο, ευχαρίστησε όσους τον επέλεξαν, ώστε να εκπροσωπήσει αυτή την νέα αυτοδιοικητική προσπάθεια. Στο «τραπέζι» μεταξύ άλλων βρέθηκαν, ο νυν δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γρηγόρης Σταμούλης, ο Διονύσης Αυγουστίνος, ο Διονύσης Τρωιάννος και άλλοι…

Το inkefalonia.gr, εύχεται αυτή η νέα αυτοδιοικητική κίνηση να πάει καλά, η προσπάθεια να «αγκαλιαστεί» και να έχει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η μία ή περισσότερες έδρες που θα εκλέξουν να συνεισφέρουν στην λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου του νέου Δήμου Αργοστολίου, με ιδέες και προτάσεις.

Πηγή: www.inkefalonia.gr