Π.Γερουλάνος: Υποψήφιοι του Μπακογιάννη αντιδήμαρχοι Καμίνη που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση

Την αντιμετώπιση της εικόνας εγκατάλειψης της Αθήνας, της ανασφάλεια που βιώνουν οι  δημότες της μεγαλύτερης πόλης της χώρας αλλά και της γραφειοκρατίας του δήμου θέτει ως βασικές του προτεραιότητες ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος στη συνέντευξή του στο web tv της aftodioikisi.gr. Παράλληλα, όταν ερωτάται για τις ευθύνες της σημερινής δημοτικής Αρχής Καμίνη για όλα αυτά, τονίζει ότι «εμείς επιλέξαμε ως υποψήφιους τους αντιδημάρχους του κ. Καμίνη που πέτυχαν στον τομέα τους», ενώ επικρίνει τον Κ. Μπακγιάννη, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πώς ο κ. Μπακογιάννης έχει επιλέξει ως συνυποψηφίους του τους ανθρώπους που ευθύνονται γι’ αυτά τα πράγματα». «Φωτογραφίζει», δε, τον:

-Αρμόδιο αντιδήμαρχο που άφησε την Αθήνα με 20 απορριμματοφόρα να μαζεύει τα σκουπίδια από 13.000 σημεία

-Την υπεύθυνη για το πράσινο

-Τον υπεύθυνο για τα τεχνικά έργα.

«Πώς λες λοιπόν ότι εδώ ο Καμίνης απέτυχε αλλά εγώ παίρνω τους αντιδημάρχους του που ήταν υπεύθυνοι γι’ αυτή τη δουλειά και τους βάζω στο ψηφοδέλτιό μου», προσθέτει.

Πάντως, παρά τις βολές του προς τον κ. Μπακογιάννη, ο Π.Γερουλάνος εκφράζει τη «διάθεση του να συνεργαστεί με όλους τους συνυποψηφίους του πλην της ΧΑ που είναι μια εγκληματική οργάνωση».

Τέλος, υποστηρίζει ότι «το βασικό που χρειάζεται ο δήμος Αθηναίων δεν είναι προσλήψεις αλλά υποδομή. Βασικό παράδειγμα η Βιέννη. Θέλω να μπείτε στο Διαδίκτυο και να δείτε τον εξοπλισμό που έχει ένα άνθρωπος που βγαίνει για να καθαρίσει την πόλη. Δεν έχει καμία σχέση με την σκούπα και το φαράσι που δίνουν στους εργαζόμενους του δήμου Αθηναίων. Άρα καλύτερος εξοπλισμός και προσλήψεις μόνο εκεί για άτομα τα οποία φεύγουν ή δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους», καταλήγει.