Παναγής Καππάτος στο Ionian Galaxy: Μιλάει για πρώτη φορά για τα αποτελέσματα της ευρωκάλπης -Τι είπε για τα μεγάλα έργα [ηχητικό]

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος στην εκπομπή των Ανδρέα Αρβανιτάκη και Βάνιας Σαμόλη στον Ionian Galaxy.

Ο κ. Καππάτος σχολίασε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών λέγοντας πως ο λαός έστειλε ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Στην κυβέρνηση εξέφρασε μια δυσαρέσκεια για διαχρονικά προβλήματα όπως η ακρίβεια.

Βέβαια κατέστη φανερό ότι πολλοί ψηφοφόροι της ΝΔ προτίμησαν την απόχη και δεν μετακινήθηκαν προς άλλο κόμμα, γεγονός που αποδεικνύει αφενός την πρόθεση τους να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στην κυβέρνηση. Παράλληλα, καμία από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης δεν τους εκφράζουν και αυτό φάνηκε από τα χαμηλά ποσοστά τους, καθότι δεν εισέπραξαν τίποτα από τις απώλειες της ΝΔ.

Σχολιάζοντας την υπόθεση Λύτρα χαρακτήρισε ειδεχθή την πράξη του, στηλίτευσε όμως το γεγονός ότι οι δικαστές που για νομικούς λόγους αποφάσισαν την μη προφυλάκιση του, περνούν από πειθαρχικό έλεγχο για την απόφασή τους αυτή. Η δικαιοσύνη πρέπει να δρα ανεξάρτητα και να αποφασίζει ψυχρά και σύμφωνα με το νόμο.

Ακολούθως, μίλησε για τα έργα που είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως η γέφυρα του Χειμωνικού, είτε ετοιμάζονται να ξεκινήσουν όπως ο δρόμος Αργοστόλι – Πόρος.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί: