Παπαδάκης σε Βούλτεψη για τον θάνατο του σκύλου της: «Δεν σας άντεξε;»

την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γιώργο Παπαδάκη ήταν καλεσμένοι το πρωί της Δευτέρας (22/3) η υφυπουργός Μετανάστευσης, Σοφία Βούλτεψη και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, όπου συζήτησαν και διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού.

Διαβάστε επίσης:  «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ (ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ)»-H απάντηση: “διαλέγεται μόνο με θεσμικά υπεύθυνα όργανα με διακριτούς ρόλους και απαξιεί  την παράδοση παιδικών μαθημάτων και συμβουλών κοινωνικής παρουσίας από όψιμους και επίδοξους τιμητές της υγείας”

Διαβάστε επίσης: Κεφαλονιά: Ιστορική φωτο από το 1974-Τους αναγνωρίζετε;

Διαβάστε επίσης:  “Ο βουλευτής απάντησε στα δημοσιεύματα για το Νοσοκομείο-Μήπως να απαντήσει και πότε θα δοθούν οι αποζημιώσεις του ΙΑΝΟΥ;”

Διαβάστε επίσης: “Ένας «γίγαντας» με καρδιά μικρού παιδιού, ένας λεβέντης 1, 98μ. ύψους, καλόψυχος και ευαίσθητος”

Προς το τέλος της συζήτησης ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε τον λόγο και μίλησε για τον τρόπο που διαχειρίζεται την πανδημία το Βέλγιο, όπως είπε «σ’ άλλα πράγματα είναι πιο οργανωμένοι, σ’ άλλα πράγματα είναι να τους κλαις».

«Αυτή η τρέλα των SMS, δεν υπάρχει στο Βέλγιο. Η κατάσταση εδώ έχει βελτιωθεί, δεν έχει καμία σχέση η εικόνα Βρυξελλών σήμερα με τον Οκτώβρη ή τους προηγούμενους μήνες, έχει εξομαλυνθεί. Η ιστορία των SMS και της γενικής αστυνομικής παρουσίας δεν υπάρχει. Οι πολίτες είναι συνετοί όπως και οι Έλληνες, είμαστε καλοί πολίτες οι Έλληνες. Αυτή η ιστορία του SMS που είναι μία τρέλα από τα κομμωτήρια κ.ο.κ.», προσέθεσε.

Σ’ εκείνο το σημείο η Σοφία Βούλτεψη διέκοψε τον κ. Αρβανίτη και στη συνέχεια άρχισε να μιλάει ο ένας πάνω στον άλλο, με την υφυπουργό Μετανάστευσης να λέει μετά από λίγα δευτερόλεπτα απευθυνόμενη στον Κώστα Αρβανίτη «πάμε».

«Το “πάμε” είναι σαν να μιλάτε στον σκύλο σας. Πού πάμε; Προχωράω», απάντησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν έχω σκύλο. Πάει ο καημένος», αποκρίθηκε η υφυπουργός της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Με τον Γιώργο Παπαδάκη ν’ αρχίζει να γελάει και να παρεμβαίνει λέγοντας «Δεν σας άντεξε;».

«Τι να κάνει; Αρρώστησε. Μια χαρά τα πηγαίναμε», είπε ελαφρώς σαστισμένη η Σοφία Βούλτεψη.

«Το ξέρω, να κάνουμε και λίγο χιούμορ γιατί έχουμε πήξει δεν μπορούμε άλλο», είπε κλείνοντας ο παρουσιαστής.

Δείτε το απόσπασμα από το 13ο λεπτό και μετά εδώ

Πηγή: https://www.reader.gr/