Όνειρο ζω…Μη με ξυπνάτε… Με ΝΔ κυβέρνηση όμως στο Νησί Το παλαιό ΠΑΣΟΚ με το θέατρο του ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί….!!
Τελικά η Κεφαλονιά πάντα κάνει τις εξαιρέσεις!!
Με ΝΔ κυβέρνηση , βουλευτή ΝΔ, αντιπεριφερειάρχη ΝΔ , και όμως όλοι τρέχουν πίσω από τον Συριζαίο ολιγάρχη Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλατο!!!!Τι έχει τελικά ο ολιγάρχης και έχει καταφέρει ο βουλευτής και ο αντιπεριφερειάρχης να τον κοιτούν στα μάτια ευλαβικά!!!

Ο βουλευτής μας αγωνίζεται με τον Θεόφιλο για το μουσείο Σκλάβου…Γιατί να τρέχουμε για πράγματα όχι σπουδαία όπως το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας!!! Δεν υπάρχει λόγος!!!
Ο αντιπεριφερειάρχης κατά περίεργο τρόπο δεν ομιλεί για τον πόλεμο που ο ολιγάρχης έχει κηρύξει στην προϊσταμένη του κ. Κράτσα!!! Ούτε κιχ δεν βγάζει!!! Σου δίνει την εντύπωση ότι δεν ανήκει στο άρμα της ΝΔ!!
Ενώ η πολιτική της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη στο θέμα του ΦΟΣΔΑ!! Προφανώς τα συμφέροντα του αντιπερειφερειάρχη σε επίπεδο αυτοδιοίκησης και επιχειρηματικά με τον ολιγάρχη είναι κοινά!!! Επομένως σιωπή….!!!! Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε!!!
Η κεντρική ΝΔ έχει καταλάβει τι γίνεται στην Κεφαλονιά; Θα το καταλάβει στις εκλογές που έρχονται σύντομα!!! Και τι έγινε θα μου πείτε??Θα χάσει την μονοεδρική αλλά θα έχει την εξουσία διότι σίγουρα θα είναι πρώτο κόμμα!!!
Θα καταλάβουν όμως στα κεντρικά της ΝΔ βέβαια , ότι οι πολιτικοί που εκλέχτηκαν από την βάση της ΝΔ, που είχε αγανακτήσει από το γαϊτανάκι -τσίρκο -θίασος του ΣΥΡΙΖΑ ΑΕ και ζητούσε διακαώς να απομακρυνθεί από την εξουσία, αγανάκτησε ΚΑΙ ψήφισε τον κ Βουλευτή και τον κ Τραυλό που Ναι μεν με ΝΔ έχουν εκλεγεί όμως φροντίζουν όχι μόνο να μην διαταράσσουν τις σχέσεις τους με τον ολιγάρχη λαγουρεντε του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και να του κάνουν όλα τα χατίρια!!
Σας υπενθυμίζω ότι ο ολιγάρχης Δήμαρχος έτρεχε πίσω από την πρώην βουλευτή του Μορφώματος ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα είχε συνταχθεί με την γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ στο Νησί επί Δημαρχίας Παρίση που προφανώς το έχουν ξεχάσει ορισμένοι, όμως εμείς το έχουμε στην μνήμη μας!!!
Και θα φροντίσουμε εάν δεν συνέλθει η ΝΔ στα κεντρικά να το θυμηθούμε την ώρα της κάλπης!!!

Με εκτίμηση πάντα

Γεράσιμος Παπαναστασάτος

Δικηγόρος
Μέλος της “Ισχυρής Κεφαλονιάς”

Προηγούμενο άρθροCondor: Πτήσεις από 7 γερμανικά αεροδρόμια σε 16 προορισμούς στην Ελλάδα και Λάρνακα-Και στην Κεφαλονιά (πρόγραμμα)
Επόμενο άρθροΑυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε μάντρα – Έβγαλαν βαριά τραυματισμένο τον οδηγό (pic)