Ο υφυπουργός Ανάπτυξης σημείωσε πως η ελληνική οικονομία επανεκκίνησε καλά, παρά τα δεδομένα προβλήματα εξαιτίας του κορονοϊού

Την εκτίμηση πως το μέτρο της αναστολής των πανηγυριών θα επεκταθεί στη διάρκεια ολόκληρου του Αυγούστου έκανε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, σημειώνοντας παράλληλα πως η ελληνική οικονομία επανεκκίνησε καλά, παρά τα δεδομένα προβλήματα εξαιτίας του κορονοϊού.

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε σχετικά με τα πανηγύρια: «Η κοινή λογική λέει ότι πάνε έως τέλος Αυγούστου για αναστολή. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτραπούν τα πανηγύρια καθότι είναι το μοναδικό σημείο που πατήσαμε φρένο, καθότι δεν λειτούργησαν με τους κανόνες που είχαμε ανακοινώσει. Επομένως, κατά την εκτίμησή μου δεν θα επιτραπούν τα πανηγύρια τον Αύγουστο».

Όσον αφορά στην πιθανότητα ενός δεύτερου, γενικού lockdown, ο υφυπουργός σημείωσε πως δεν θα υπάρξει με την έννοια που έλαβε χώρα το πρώτο, τονίζοντας: «Είμαστε πιο έξυπνοι, με εργαλεία πιο ικανά να αντιμετωπίσουν τη διασπορά του Covid-19. Ίσως έχουμε τοπικές παρεμβάσεις στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του κορονοϊού».

Πηγή: ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΔήμος Αργοστολίου: Αυτές είναι οι 5 υπηρεσίες που θα εξυπηρετούνται μέσω βιντεοκλήσης οι πολίτες στο ΚΕΠ (λίστα+έγγραφο)
Επόμενο άρθροΓωγώ Ταφλαμπά: Ορκίστηκε σήμερα μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέως