Οι περιπτώσεις συγχρωτισμού στη Μύκονο έχουν θορυβήσει τους πάντες με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση να απειλεί με λουκέτο τους παραβάτες.

Ο κ. Παπαθανάσης αναφέρθηκε στα όσα έγιναν σε νυχτερινά μαγαζιά και σε ιδιωτικά πάρτι στη Μύκονο τονίζοντας ότι είναι αποφασισμένοι να θωρακίσουν τη δημόσια υγεία.

«Πρέπει να σταθούμε στο σε ποιον επιτρέπει ο κάθε επιχειρηματίας να μπει στο κατάστημά του. Στο λιανικό εμπόριο, η εστίαση, τα σούπερ μάρκετ, έγινε αυτό. Γιατί όχι και εδώ; Δεν μπορεί να θυσιαστεί ο τουρισμός επειδή κάποιοι λίγοι επαγγελματίες επιθυμούν να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Θα συνεχίσουμε τους ελέγχους και όποιο κατάστημα λειτουργεί με αυτόν τρόπο θα κλείσει για να θωρακίσουμε τη δημόσια υγεία», σημείωσε ο κ. Παπαθανάσης μιλώντας στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Ακούσαμε για τα πάρτι και είναι κάτι νέο που αντιμετωπίζουμε τώρα. Θα δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό. Πάντως έχουν ειδοποιηθεί οι ελεγκτικοί μηχανισμοί. Και θα βρίσκονται παντού. Θα είμαστε πολύ αυστηροί. Αν και όποιος αποφασίσει να συνεχίσει να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο θα κλείσει. Είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι», πρόσθεσε.

Προηγούμενο άρθροΚροίσος οργάνωσε κυνήγι θησαυρού αξίας 1 εκατ. δολαρίων – Τυχερός έλυσε το γρίφο και τα πήρε όλα (vid)
Επόμενο άρθροΑργοστόλι: Οι συμπαθέστατες φιλενάδες μας στο λιμάνι! (pics)