Την Πάτρα επισκέφθηκε την Πέμπτη (16/7) ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος για την παρουσίαση του Προγράμματος του ΥΠΕΣ “Αντώνης Τρίτσης”.

Λίγο πριν την παρουσίαση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης παρέθεσε γεύμα στον υπουργό Εσωτερικών και τους συνεργάτες του σε γνωστό παραλιακό εστιατόριο παίρνοντας έτσι ο κ. Θεοδωρικάκος μια μικρή γεύση από τις καλοκαιρινές ομορφιές της πόλης.

Στο τραπέζι παρακάθησαν ο Δήμαρχος Πατρέων κ.κ. Κώστας Πελετίδης, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Αχαΐας Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων κ. Αλέξανδρος Παρίσης και ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου όπου τους δόθηκε έτσι τη δυνατότητα να συνομιλήσουν για αρκετή ώρα μιλώντας κυρίως για αυτοδιοικητικά θέματα και τα προβλήματα της Περιφέρειας, με έμφαση στο παλαιό εργοστάσιο Λαδόπουλου, όπου ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι η καλύτερη λύση είναι η άμεση αξιοποίησή του, μέσω του Προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”, με σύμπραξη Ιδιωτικού και Δημοσίου Δικαίου του Δημοσίου.

Πηγή: manifesto.gr