Παρούσα η Χρυσή Αυγή στις εκλογές για τον Δήμο Αργοστολίου

Έπειτα από  συναπτά έτη συνεχών μαχών, σε όλα τα επίπεδα, απέναντι στο παρακμιακό, διεφθαρμένο, διαπλεκόμενο και -δυστυχώς για το νησί μας- βαθιά ριζωμένο τοπικό «δημοκρατικό» καθεστώς της «μεταπολίτευσης», ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε και τους Δήμους της Κεφαλονιάς, χτυπώντας στην καρδιά του συστήματος και δίνοντας έτσι τέλος στη μονοκρατορία της πρασινοκοκκινομπλέ συμμορίας που κατασπάραξε επί σαρανταπέντε χρόνια τον πλούτο της Κεφαλονιάς, κρατώντας το νησί δέσμιο των συμφερόντων πέντε-δέκα οικογενειών και μη επιτρέποντάς του -οι κατά τ’ άλλα «προοδευτικοί»- να βρει στην πορεία των χρόνων το μέλλον που του άξιζε.

Ανακοινώνουμε λοιπόν την δημιουργία της δημοτικής παράταξης «Χρυσή Κεφαλονιά», με την οποία θα διεκδικήσουμε στις εκλογές του Μαΐου τον Δήμο Αργοστολίου. Από το όνομα, αντιλαμβάνεσθε όλοι πώς βλέπουμε το νησί μας και που θέλουμε να το φτάσουμε και σας καλούμε όλους να δώσετε στους εαυτούς σας και στις οικογένειές σας την ευκαιρία για μια νέα υγιή αρχή κι ένα τέλος στη σήψη και την παρακμή.

Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο με τίτλο «ΧΡΥΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – Δήμος Αργοστολίου» και σύμβολο την Κεφαλονιά σε χρυσό χρώμα κι έναν χρυσό Ήλιο σε μωβ φόντο τίθεται ο συναγωνιστής Κωνσταντάτος Γεράσιμος.

Εμπρός λοιπόν για την Κεφαλονιά που μας αξίζει! Η ώρα είναι ΤΩΡΑ!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Τ.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parousa-h-chrush-augh-stis-ekloges-gia-ton-dhmo-argostoliou#ixzz5k9dxsply