Στην εκπομπή ” Στα Υπόγεια είναι  η Θέα”, φιλοξενήθηκε ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Παπαδάτος.

Η κουβέντα ξεκίνησε με τον σχολιασμό της καινούργιας παράταξης – κίνησης Πολιτών  και όπως τόνισε “θα έπρεπε να έχει βρεθεί πρώτα ο αρχηγός και μετά τα στελέχη, αυτοί το κάνουν ανάποδα!”. Δεν έμεινε μόνο στην καινούργια παράταξη, αλλά και στην Δημοτική Αρχή λέγοντας πως η κατάσταση δεν είναι και η ιδανικότερη καθώς το τουριστικό προϊόν, έχει αρχίσει να αλλοιώνεται ποιοτικά και θα έπρεπε να υπάρξει καλύτερη στόχευση.

Αναφερόμενος στον επόμενο Δήμαρχο, υποστήριξε ότι αυτός πρέπει να έχει γνώσεις εθνικού και διεθνούς επιπέδου και πρέπει να έχει όραμα όποιος θελήσει να αναλάβει τον Δήμο. Χαρακτηριστικά ανέφερε, ότι ο επικεφαλής της “Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς” Θεόφιλος Μιχαλάτος, είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος άνθρωπος. Υπάρχουν και άλλοι αρκεί να θέλουν και να μπορούν να είναι στον Δήμο. Σαν επίλογο στο θέμα της δημοτικής αρχής είπε ότι ένας δήμαρχος πρέπει να είναι κοντά στον πολίτη και στα θέματα της καθημερινότητας και όχι να ενδιαφέρεται για το ποιους θα δει και θα χαιρετήσει.

Σε εθνικό επίπεδο φορολογία, μισθοί και ακίνητα στο υπερταμείο και λάθη της κυβέρνησης. Πάντως, ο κος Παπαδάτος είπε ότι θα ήθελε να είναι υποψήφιος στις εκλογές, αν και δεν αποκάλυψε αν του έχει δοθεί το χρίσμα.

 

Αναδημοσίευση από www.cosmos965.gr
Προηγούμενο άρθροΔιαψεύδει τη ΝΔ το Υπερταμείο: Δεν μεταβιβάζονται στην ΕΤΑΔ αρχαιολογικοί χώροι, μνημεία
Επόμενο άρθροΓ. Γαβριελάτος: Η νέα Κίνηση βρίσκεται σε επικοινωνία με συμπολίτες σε όλη την Κεφαλονιά-Ο Δήμος Κεφαλονιάς δεν είναι μόνο το Αργοστόλι