Αναφερόμενος στο δίμηνο λουκέτο που μπήκε σε beach bar της Μυκόνου, o κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι «η νομοθεσία πρέπει να γίνεται σεβαστή από όλους

Σχέδιο για τοπικό lockdown σε περίπτωση που εντοπιστούν αυξημένα κρούσματα κορονοϊού σε κάποια δομή ή γεωγραφική περιοχή έχουν οι αρμόδιες Αρχές, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα.

Όπως τόνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σε περίπτωση που καταγραφούν αυξημένα κρούσματα κορονοϊού σε συγκεκριμένη δομή, σχολείο ή και ολόκληρη γεωγραφική περιοχή, νομό ή νησί θα τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τοπικό lockdown. Ο κ. Πέτσας εξήγησε, μάλιστα, ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να αποτραπεί η διασπορά στην κοινότητα. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι με αυτό το σκεπτικό σταμάτησαν και οι πτήσεις από τη Ντόχαμόλις διαπιστώθηκε ότι υπήρξαν 12 κρούσματα. «Το ίδιο θα κάνουμε σε τοπικό επίπεδο αν δούμε κάπου ένα πρόβλημα είτε αφορά γειτονιά είτε μια υγειονομική δομή είτε ένα σχολείο. Μπορεί να αφορά ακόμη και μια γεωγραφική περιοχή ένα νησί ή ένα νομό. Όλα είναι στο τραπέζι. Δεν έχει φύγει ο κορονοϊός. Μην χαλαρώνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Επίσης, αναφερόμενος στο δίμηνο λουκέτο που μπήκε σε beach bar της Μυκόνου, o Στέλιος Πέτσας υπογράμμισε ότι «η νομοθεσία πρέπει να γίνεται σεβαστή από όλους και αν χρειάζεται κάτι να αναθεωρηθεί στο μέλλον εδώ είμαστε να το δούμε» τονίζοντας, όμως, ότι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης είναι η δημόσια Υγεία.

Πηγή: ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΘυμάστε τα παλιά χαμπουργκεράδικα στην Πάτρα; To Dragon, το Donald το Quik και άλλα
Επόμενο άρθροΚορωνοιός: Τρεις συστάσεις για να περάσουμε όλοι καλό καλοκαίρι.