Πότε θα συνεδριάσει η ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ για «σπάσιμο» Δήμων -ευρωεκλογές

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλάει στην συνεδρίαση της Κ.Ε. σε πολυχώρο της Αθήνας, Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Με ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα συνεδριάζει την Κυριακή 3 Μαρτίου η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος με θέμα την προετοιμασία για τις ευρωεκλογές, με το θέμα όμως των χωροταξικών αλλαγών στον «Καλλικράτη» να απασχολεί επίσης την συνεδρίαση.

Το σπάσιμο πέντε δήμων και τη δημιουργία συνολικά 12 νέων, επιβεβαίωσε μιλώντας στο ρ/σ news247 ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης. Όπως είπε θα σπάσουν πέντε δήμοι (Λέσβου, Σάμου, Κέρκυρας, Κεφαλλονιάς και Σερβίων-Βελβεντού). Προανήγγειλε, δε, ότι η σχετική τροπολογία θα κατατεθεί την Δευτέρα στη Βουλή για να ψηφισθεί την Τρίτη, ενώ επιβεβαίωσε τη διάσπαση του δήμου Κερκυραίων στα τρία και του δήμου Λέσβου στα δύο.

Οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής θα αρχίσουν στις 10 το πρωί στο DIVANI CARAVEL HOTEL (Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2) με την ομιλία του κ. Τσίπρα.

Αναδημοσίευση από  www.aftodioikisi.gr