Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν  σήμερα σε αίθουσα του Ξενοδ. MIRABEL. ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και ο Στέφανος Σαμοΐλης, υποψήφιος Περιφερειάρχης με το «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΙΟΝΙΟ», μαζί τους ήταν και η  Γεωργία Παναγιωτάτου, υποψήφια  στους περιφερειακούς συμβούλους από την Κεφαλονιά,

Ο Δ. Στρατούλης ξεκίνησε με το υπ’ αριθμό ένα όπως είπε θέμα που απασχολεί όλη την Κεφαλονιά και πρόκειται για το Νοσοκομείο.. Η κατάσταση των δομών Υγείας στο νησί είναι δραματική τόνισε, Το ίδιο συμβαίνει και στο Μαντζαβινάτειο υπολειτουργεί, λειτουργεί με μπαλώματα. Ούτε οι ζημιές από το σεισμό του 2014 δεν έχουν αποκατασταθεί. Όπως είπαν οι παραιτηθέντες γιατροί  μέχρι τις 30 Απριλίου θα πρέπει να  λυθεί το πρόβλημα με τον Διοικητή τον οποίο και αυτοί αλλά και το Σωματείο Εργαζομένων τον θεωρούν persona non grata,είναι ανεπαρκής δηλαδή, και κυρίως θέτουν το θέμα να γίνουν προσλήψεις. Ο Δ. Στρατούλης, όπως είπε, ήρθε σε επαφή με τον Υπουργό Ανδρέα Ξανθό και του πρότεινε να επισκεφθεί την Κεφαλονιά πριν τις 30 Απριλίου, για να βρεθεί λύση, είναι όλοι ξεσηκωμένοι στην Κεφαλονιά για το θέμα αυτό. Τόνισε ότι ούτε η Περιφέρεια, ούτε η Βουλευτής δείχνουν το ανάλογο ενδιαφέρον.

Αναφέρθηκε για τις εργατικές κατοικίες στο Ληξούρι, ότι πρέπει να γκρεμιστούν, θα συμπαρασταθεί το “Ανυπότακτο Ιόνιο” στους αγώνες που έχει ξεκινήσει η Ανοικτή  Συνέλευση. Επίσης ο Δ. Στρατούλης αναφέρθηκε γενικότερα για την πολιτική κατάσταση στην χώρα μας, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι είναι “Σικέ” οι κοκορομαχίες ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ.  Μίλησε και ο Στέφανος Σαμοΐλης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αναφερόμενος για την υποψηφιότητα του  και τις δράσεις που θα ακολουθήσουν.

Επίσης ο Δ. Στρατούλης αναφέρθηκε και στον Διον. Φλαμιάτο, υποψήφιο Ευρωβουλευτή με την Λαϊκή Ενότητα.

Καλύτερα όμως ακούστε  ολοκληρωμένη τη συνέντευξη.


     

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr