“Επίθεση” Κουρή στον Παρίση-Υπερασπίζεται τον Σπύρου για την απένταξη του έργου του Δημοτικού Γηροκομείου!

“Εμφύλιος” στην τοπική ΝΔ ξέσπασε σήμερα καθώς ο τ. Αντιπεριφερειάρχης κ.Σωτήρης Κουρής σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα “επιτίθεται” ουσιαστικά στην Δημοτική Αρχή Παρίση και υπερασπίζεται τον τ. Περιφερειάρχη κ. Σπύρο Σπύρου για την τότε απένταξη του έργου του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου από το ΕΣΠΑ.

Διαβάστε παρακάτω το κομμάτι της ανακοίνωσης του κ. Κουρή που σίγουρα “βάζει φωτιά” στην τοπική ΝΔ:

“Ας έλθουμε τώρα σε ένα θέμα που καίει όχι βέβαια εμένα αλλά τους κυρίους υπεύθυνους των έργων της Ύδρευσης Ληξουρίου και του Γηροκομείου Αργοστολίου. Επειδή από τα γραφόμενά σας διακρίνω μία εξειδίκευση στην πληροφορία , μπορείτε να ανατρέξετε στις αποφάσεις απένταξης των έργων αυτών από το ΕΣΠΑ. Δεν αναρωτηθήκατε γιατί ένας Περιφερειάρχης που ο ίδιος είχε εντάξει τα έργα αυτά αναγκάζεται να τα απεντάξει λίγο πριν την παράδοση της Περιφέρειας; Ο λόγος είναι σαφής, διότι από την ένταξή τους δεν είχε γίνει τίποτε ώστε να προχωρήσουν.  Εγώ αναγνωρίζω την εντιμότητα του κυρίου Σπύρου Σπύρου για την πράξη του αυτή. Αναρωτηθήκατε μήπως πότε αυτά τα έργα επανεντάχθηκαν και γιατί; Μπορείτε αν ρωτήσετε να μάθετε. Φαίνεται από τα γραφόμενα σας ότι έχετε τις πληροφορίες σας.

Αλλά μιλήστε και με τους Κεφαλονίτες χωρίς αγκυλώσεις και τότε είμαι βέβαιος ότι η πορεία του κ. Σπύρου Σπύρου στο νησί μας αυτά τα μόλις 3,5 χρόνια της θητείας μας θα αντιληφθείτε ότι παραμένει στη συνείδηση των πολιτών τόσο ως δημιουργική όσο και δημοκρατική”