Υποδεχθήκαμε σήμερα στο συνέδριο του Economist “Sustainability Summit for SE Europe & the Mediterranean” δύο καλούς φίλους και φίλους της Ελλάδας: τον φίλο Matteo Renzi, τέως Πρωθυπουργό της Ιταλίας και αρωγό τη δύσκολη περίοδο των μνημονίων, και την αγαπημένη Tarja Halonen, τ. Πρόεδρο της Φινλανδίας για πάνω από μία 10ετία (2000-2012). Η αναπτυξιακή μας ατζέντα περιλαμβάνει συνέργειες, συμπράξεις και καλές πρακτικές, αλλά και διαδάγματα προς μίμηση ή αποφυγή από άλλες χώρες και περιόδους. Μαζί μας και οι φοιτητές/-τριες του Μεταπτυχιακού μας Προγραμματος στην Ενέργεια στο Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς που έχω τη χαρά να διευθύνω. Σ’ αυτούς ανήκει το μέλλον.

Υποδεχθήκαμε σήμερα στο συνέδριο του Economist “Sustainability Summit for SE Europe & the Mediterranean” δύο καλούς…

Posted by Νικόλας Φαραντούρης on Wednesday, November 30, 2022

Προηγούμενο άρθροΗ κρίση στη ΝΔ της Κεφαλονιάς στο Documento: “Εμφύλιος στην ΟΝΝΕΔ, με καταγγελίες για αυθαιρεσίες του προέδρου Ορφέα Γεωργίου”-Τι είπε στον Σάκη Βούτο ο Νικηφόρος Κουλουμπής (ηχητικό)
Επόμενο άρθροΙερός ναός του Αγίου Νικολάου στα Φαρακλάτα-Πάτερ π. Βασίλης Παυλάτος: υπάρχουν κι’αυτοί οι άνθρωποι που κρατάνε την πίστη ζωντανή (εικόνες+βίντεο)