“Καλό παράδεισο Γιώργο μου”

Ανάρτηση του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Νίκου Μπάμπαλου

https://www.facebook.com/nikos.babalos/posts/10219339505093466

Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός και αντιδήμαρχος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής Γιώργος Οικονομίδης

Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου ο δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ο γιατρός Γιώργος Οικονομίδης έχοντας δώσει το τελευταίο διάστημα γενναίο αγώνα ενάντια στην επάρατο νόσο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεδριάσει εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο της πόλης για να αποδώσει τιμές στον εκλιπόντα και για να αποφασίσει τις λεπτομέρειες για το ύστατο «χαίρε».

Ο Γιώργος Οικονομίδης εκλεγόταν δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής συνεχόμενα από το 2006, οπότε και ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τα κοινά, ενώ υπηρέτησε τον Δήμο από διάφορες θέσεις διοίκησης, όπως αντιδήμαρχος και πρόεδρος δημοτικών οργανισμών. Αυτή την περίοδο διατελούσε Αντιδήμαρχος Φροντίδας ηλικιωμένων και Ποιότητας Ζωής. Ως παιδίατρος αλλά και ως πολιτικός ανέπτυξε μεγάλη κοινωνική δράση, προσφέροντας στην πόλη και τους συμπολίτες του.

Για την απώλεια του Γιώργου Οικονομίδη ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, δηλώνει: «Ο Γιώργος Οικονομίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος, ο Αντιδήμαρχος, ο γιατρός, ο φίλος δεν είναι πια μαζί μας. Έφυγε έχοντας δώσει μια σκληρή μάχη με τον πιο άνισο εχθρό. Η δύναμη ψυχής και το χαμόγελο που είχε πάντα, μας έδωσαν ελπίδα ότι ίσως θα κατάφερνε να βγει νικητής. Σε αυτές τις περιπτώσεις εύχεται κανείς συλλυπητήρια και κουράγιο στους δικούς του. Όμως, γιατρέ, δικοί σου άνθρωποι είμασταν όλοι μας, όλο το Ηράκλειο. Θα σε θυμόμαστε».

Πηγή:https://www.xtypos.gr/