Σάλος με το πρωτοσέλιδο της “Δημοκρατίας”: Η έπαυλη Μητσοτάκη στην Τήνο airbnb από το 2014

Σάλος με το πρωτοσέλιδο της Κυριακάτικης Δημοκρατιας για την Έπαυλη Μητσοτακη στην Τήνο που λειτουργεί σαν Airbnb απο το 2014.

Με τίτλο «Η ΕΠΑΥΛΗ Μητσοτάκη airbnb από το 2014», η εφημερίδα αναρωτιέται αν «διαθέτει και σήμερα το ακίνητο για τουριστική εκμετάλλευση ο πρωθυπουργός», κάνοντας λόγο για «Το παραμυθένιο σπίτι των 471,3 τ.μ., με τα 10 δωμάτια, τις 16 κλίνες, την πισίνα και φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου».

Δηλώθηκαν τα εισοδήματα από την ενοικίαση στο «πόθεν έσχες» και στην Εφορία;», αναρωτιέται η εφημερίδα, αποκαλύπτοντας το έγγραφο με το οποίο είχε δοθεί στον κ. Μητσοτάκη το ειδικό σήμα λειτουργίας με βάση το νόμο 4179/2013 για την «τουριστική επιπλωμένη έπαυλη», η οποία εισήχθη σε ειδικό καθεστώς μίσθωσης.

Σε ανάρτηση με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας προχώρησε ο Γιάννης Ραγκούσης, προαναγγέλοντας ότι θα δημοσιεύση την πλήρη δήλωσή του.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορήθηκε από τη ΝΔ για ακίνητο που απέκτησε με δάνειο σχολιάζει ακόμα πως ο ίδιος δεν προχωρά σε συμψηφισμούς και την Κυριακή 2/4 « θα δημοσιεύσω την πλήρη δήλωσή μου». Αναλυτικά η ανάρτησή του: «Αγαπητέ Κυριάκο, εδώ πληρώνονται όλα! Όμως επειδή δεν είμαστε ίδιοι,δεν θα κρυφτώ πίσω από εσένα, ή πίσω από συμψηφισμούς. Αύριο Κυριακή θα δημοσιεύσω την πλήρη δήλωσή μου. Ταυτόχρονα θα απευθύνω δημόσια, δύο συγκεκριμένες προκλήσεις προς εσένα. Θα τολμήσεις να ανταποκριθείς;».

πηγή: aftodioikisi.gr