“Σφαγή” στην τοπική ΝΔ- Ο Λουκάκης “δείχνει την έξοδο” στους “διαφωνούντες”

Συνεχίζεται και κλιμακώνεται η εσωστρέφεια στην τοπική ΝΔ με ανταλλαγή ανακοινώσεων και σκληρών εκφράσεων. “Την σκυτάλη” πήρε το νέο μέλος της ΝΟΔΕ k.Σπύρος Λουκάκης που επιτίθεται στους “διαφωνούντες” όπως γράφει η ιστοσελίδα www.portoni.gr:

“Τον τελευταίο καιρό και συγκεκριμένα μετά τις εκλογές των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, γίνετε πολύ ντόρος γενικά με παραιτήσεις παλιών μελών της Νέας Δημοκρατίας. Καταρχήν στο κόμμα δεν περισσεύει κανείς, όλοι όσοι μπορούν να βοηθήσουν είναι ευπρόσδεκτοι! Όσον αφορά τα μέλη που παραιτούνται τους ερωτώ που ήταν όταν το κόμμα τους χρειάζονταν; Εμείς ήμασταν εκεί παρόντες! τα τελευταία χρόνια τη δράση έκαναν στα Νησιά μας; και γιατί η έδρα χάθηκε δυο φορές;

Τέλος πάντων πρέπει να καταλάβουν ότι οι εποχές έχουν αλλάξει! και ο κόσμος αναζητά το καινούριο άφθαρτο πρόσωπο που εμπνέει εμπιστοσύνη!

Και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να δώσουν το προβάδισμα στην νέα ομάδα της ΝΟΔΕ! διότι με τις κινήσεις τους βοηθούν τον εχθρό, και ποιος είναι ο εχθρός; μα φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ που με την πολιτική του έχει εξαθλιώσει τον λαό! και ξεπουλάει την πατρίδα μας κομμάτι κομμάτι, γι αυτό τους συμβουλεύω να κάτσουν στην άκρη γιατί ο παλαιοκομματικός τρόπος σκέψεως που έχουν σήμερα δεν μετράει και αυτογελοιοποιούνται με τις κινήσεις τους.

Σπυρίδων Λουκάκης μέλος ΝΟΔΕ Κεφαλληνίας & Ιθάκης”