“Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια λέει ο λαός αλλά εκεί στη ΝΔ αγνοούν όπως φαίνεται τις παραδόσεις”

Το να σε κατηγορεί η Νέα Δημοκρατία για fake news, που έχει αναγάγει σε σχολή την προπαγάνδα και τα ψέματα μέσω των Πετσομπουκωμένων ΜΜΕ, είναι τουλάχιστον γελοίο και το γεγονός ότι βγήκε μέσα από τον πολιτικό της λήθαργο σε τοπικό επίπεδο για να απαντήσει στη Νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ, σημαίνει ότι αγγίξαμε ευαίσθητες χορδές.

Για την ουσία του πράγματος δεν θα αναλωθούμε σε επιπλέον αναλύσεις, επισυνάπτουμε απλά το ΦΕΚ, στο οποίο γίνεται ξεκάθαρα λόγος για κατάργηση του Φορέα Αίνου και συμβουλεύουμε την τοπική ΝΔ άλλη φορά να είναι διαβασμένη καλύτερα, πριν προβεί σε ανακοινώσεις. Η ίδια εξάλλου παραδέχεται ότι αντί 36 Φορέων δημιουργούνται 24 Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, μόνο που αυτή στην οποία θα υπάγεται ο ΑΙΝΟΣ…  είναι στην Ζάκυνθο.

Τελευταίο αλλά επίσης ουσιώδες αν και περίεργο, το γεγονός ότι παρότι κι ο δήμαρχος κ. Μιχαλάτος κατέκρινε  την κατάργηση του Φορέα Αίνου έμεινε στο απυρόβλητο από την τοπική ΝΔ γιατί όπως αντιλαμβάνεται πλέον κι ο πιο καλοπροαίρετος, έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους ‘’ένας ιδιαίτερος δεσμός’’.

Ή πιθανόν, επειδή ο δήμαρχος δείχνει  εντέχνως ως υπεύθυνο τον Αμυρά, που εκδίδει το εκτελεστικό Προεδρικό διάταγμα κι όχι την κυβέρνηση που το έφερε στην Βουλή και τον βουλευτή κ. Καππάτο που το ψήφισε.

Κι εδώ  για μια φορά ακόμη τίθεται το ερώτημα: ο βουλευτής μας, κ. Καππάτος, είναι εκπρόσωπος των Κεφαλλήνων στην Βουλή ή αντιπρόσωπος της Ν. Δ. στην Κεφαλονιά;

https://www.facebook.com/taneastonaera/posts/5095454323834519

Αργοστόλι 3 Μαρτίου 2022

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ