Ρ.Κράτσα : “Ψεύδη και θράσος του κ. Σπύρου”

Δριμύ κατηγορώ κατά του πρώην περιφερειάρχη Σπ. Σπύρου εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η υποψήφια Περιφερειάρχης με τη Ν.Δ. στα Ιόνια Ρ. Κράτσα.

Σε ανακοίνωσε που δημοσιοποίησε η κ. Κράτσα, αναφέρει τα εξής:

“Ο κ. Σπύρου, ο ανύπαρκτος ως βουλευτής και ως περιφερειάρχης, ένας από τους υπεύθυνους για την σημερινή κατάσταση της Κέρκυρας και των άλλων νησιών του Ιονίου, ο αχάριστος «αντάρτης» που στράφηκε κατά του Κόμματος που τον ανέδειξε και τον τίμησε, επιδεικνύει τελευταία απύθμενο θράσος και αυθάδεια.

Τα ψεύδη του δεν έχουν όρια. Τόλμησε να αμφισβητήσει και το γεγονός ότι είμαι γέννημα και θρέμμα του Ιονίου και πάντα παρούσα.

Όσον αφορά τις διαδικασίες που τηρούνται για το χρίσμα της Ν.Δ., υποψηφίων σε όλη την Ελλάδα, καλό είναι να θυμηθεί ότι σήμερα υπάρχουν επιτροπές επιλογής με επικεφαλής των πρώην Υπουργό και Αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

Αλήθεια ποιες διαδικασίες τηρήθηκαν και ποιος ρωτήθηκε, όταν επελέγη ο κ. Σπύρου ως υποψήφιος βουλευτής ή περιφερειάρχης; Να θυμηθεί ότι τότε είχε την στήριξη από όλους μας.

Σήμερα, τολμά να προσβάλλει την κρίση και την μνήμη των συμπολιτών μας και παρά την μηδαμινή πολιτική παρουσία του και προσφορά στον τόπο, ζητά με ανέντιμους τρόπους τη ψήφο του λαού του Ιονίου, σπιλώνοντας με κάθε τρόπο την υποψηφιότητά μου”.

Αναδημοσίευση από www.kerkyrasimera.gr