Παρακαλώ πολύ όλους τους συγχωριανούς, που έχουν χώρους εντός οικισμού και χρειάζονται καθάρισμα, να μεριμνήσουν άμεσα γι’αυτό. Με πρωτοβουλία της κοινότητας, ανέβηκε στο χωριό μας το Δασαρχείο, ενημερώθηκε για τα σημεία που είναι επικίνδυνα και έχουν πουρνάρια, και η εντολή του αρμόδιου υπαλλήλου, είναι να γίνει αίτηση από τον ιδιοκτήτη προς την υπηρεσία, και μετά να προχωρήσουν στο κόψιμο τους.
Μην αγνοείτε την ανακοίνωση, γιατί ο πρόεδρος της κοινότητας είναι υποχρεωμένος απο τον νόμο, να παραδώσει τα ονόματα των ιδιοκτητών, που είναι ακαθαριστοι οι χώροι τους, στο αρμόδιο όργανο του Δήμου. Ας λύσουμε το πρόβλημα μεταξύ μας, χωρίς να βάζουμε στη μέση υποχρεωτικές νομικές διαδικασίες. Είμαστε ένα χωριό, το οποίο είναι αθωρακιστο σε περίπτωση πυρκαγιάς και αν συμβεί, θα χαθούν τα πάντα. Παρά τις αιτήσεις και τις επαναλαμβανόμενες κρούσεις της κοινότητας προς την πυροσβεστική, το Δήμο, την ΔΕΥΑΚ( αρμόδιοι για τους κρουνούς), ως στιγμής δεν έχει γίνει κάτι ουσιαστικό, που θα βοηθήσει σε περίπτωση πυρκαγιάς το χωριό μας. Ας κοιτάξουμε τουλάχιστον, να κάνουμε αυτά που μπορούμε και είμαστε υποχρεωμένοι, από μόνοι μας. Οποιαδήποτε διευκρίνιση για το παραπάνω θέμα, από ιδιοκτήτη οικοπέδου, είναι αρμόδιος ο πρόεδρος της κοινότητας.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=287810982608208&id=118406666215308&__xts__%5B0%5D=68.ARA99uYmFKyjn6XEgXdMfuzuQKPsH6zyt7bjSMZHyVddqMiMZNIZnWuv2Nh5_eyczVn6KvlZWK_47FH-yY_D2BOHXUMKYsc1nA-Kwd-z4RbIz3zE_xl_Yx-dhcEBMkUNfnZGpbWv4AEoLM4SnSQuiPDEZGrNkOkbGQgd9XRzaCMCDUM7NWbs41n__dANCG6mJTAYPHYZncl-tl-YzruBxqbHG-p_mU-uiIfwVOjjEEYn9jJ5Sj9aVkmUw3Hl0JzLHiYG3DGN5PmMy8G9EritaOEGpsy9JYKimF5ZfoWMM_nselBddbdtyEb1l5iyD15I_LqWHX8KhvFxO0NPLW0&__tn__=-R

Προηγούμενο άρθροΛηξούρι: Στο Ρίφι καθάρισαν το νεκροταφείο & το εσωτερικό της εκκλησίας (pics)
Επόμενο άρθροΝέα πρόκληση Ερντογάν! Τουρκικές ακταιωροί «σπρώχνουν» λέμβους με μετανάστες σε ελληνικά νερά (video)