Ρόδη Κράτσα: Ημερίδα για την «Προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων για μία βιώσιμη ανάπτυξη στα Ιόνια Νησιά».

Κατάμεστη η αίθουσα στο Cavalieri από κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της υποψήφιας Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα- Τσαγκαροπούλου για την διεξαγωγή ημερίδας με θέμα «Προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων για μία βιώσιμη ανάπτυξη στα Ιόνια Νησιά».

Παρόντες μεταξύ άλλων ο πρώην Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Στέφανος Γκίκας, η υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κέρκυρας Γιάννης Κοντός , ο Πολιτευτής της Ν.Δ. και πρώην Δήμαρχος Σπύρος Κροκίδης, η Πολιτευτής της Ν.Δ. Μαριλένα Μάστορα, ο Επικεφαλής της παράταξης « Κίνηση Επτανησίων Πολιτών» Αλέξανδρος Δεσύλλας, ο Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Μπάμπης Βούλγαρης, μέλη του Συνδυασμού « ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» και πολλοί κοινωνικοί και επαγγελματικοί παράγοντες της Κέρκυρας.
Η συζήτηση- ενημέρωση βρίσκεται σε εξέλιξη και ομιλητές είναι ο Καθηγητής, Μηχανολόγος-Μηχανικός ΕΜΠ, Σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, για θέματα Περιβάλλοντος, Κωνσταντίνος Αραβώσης, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Δικαίου, Επιστήμης και Τεχνολογίας, τ. Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής και τ. Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Παγκοσμίου Οργανισμού για το Νερό, Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ο Πρόεδρος της AquaTerra – Αντιμετώπιση διάβρωσης ακτών, Χριστόφορος Καπόπουλος και η Εκπρόσωπος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μύλων, Ασπασία Κλοκανά.