Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου : Προβοκάτσια, πολιτική παραφροσύνη, απάτη στο διαδίκτυο ή κάτι άλλο;

«Σε θέατρο του παραλόγου» φέρεται να καταφεύγει ο Περιφερειάρχης της καταρρέουσας κυβέρνησης, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, που  στην προσπάθεια του να κρατηθεί στη θέση του, χρησιμοποιεί συχνά ανήθικα και πλασματικά μέσα προκειμένου να σπιλώσει το όνομα μου και την υποψηφιότητα μου στο Ιόνιο.

Χρησιμοποιώντας fake news ,από  ανυπόστατη ιστοσελίδα που δεν γνωρίζουμε ή που εντέχνως έχει «στηθεί» από κάποιους, για δικούς τους λόγους, ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος, ανακοίνωσε σήμερα ψευδώς, μία εικονική επίσκεψή μου στο ανύπαρκτο Μουσείο Γιαλλινά, το οποίο να του θυμίσω, γιατί προφανώς το έχει ξεχάσει, πως το έργο παραμένει ακόμη σε απόλυτη λήθη.

Με αφορμή αυτό, να μας πείτε κύριε Περιφερειάρχη πότε θα υλοποιήσετε όσα έργα καταθέσατε μόνο ως προτάσεις, με πολλά εκατομμύρια συγχρηματοδοτούμενα  από το Ευρωπαϊκό Ταµείο;

Είναι καιρός να σταματήσετε να ρίχνεται «λάσπη» στο πρόσωπό μου χρησιμοποιώντας μάλιστα εκφράσεις που δε τιμούν το θεσμό τον οποίο υπηρετείται.

Μη έχοντας  κανένα  έμπρακτο  έργο της Περιφερειακής σας θητείας, για να πείσετε  τους ψηφοφόρους στο Ιόνιο, ξεκινήσατε ένα ανέντιμο και ανήθικο παιχνίδι, τακτική του κόμματός σας  που έχει πλέον όμως αποκαλυφθεί.

Προς ενημέρωση σας, καθώς βλέπω πως παρακολουθείτε όλα τα socialmedia, αντί να πράξετε έργο έστω και την ύστατη στιγμή, σας ενημερώνω ότι η επίσημη ιστοσελίδα μου είναι  http://www.rodikratsa.gr

Όπως θα διαπιστώσετε ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι  επισκέφθηκα τοΜουσείο Γιαλλινά της Κέρκυρας και ουδέποτε πρότεινα σε κάποιους να το επισκεφτούν.

Περιμένω άμεσα, να τιμήσετε, έστω αυτή τη φορά, τη θέση του Περιφερειάρχη στο Ιόνιο και  να αναιρέσετε όλες τις ψευδείς αναφορές σας προς το πρόσωπό μου».

Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου

Υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων