Θέματα που αφορούν στην συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τον Δήμο Ληξουρίου απασχόλησαν, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στο Ληξούρι,  την συνάντηση που είχε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου με τον Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Γεώργιο Κατσιβέλη.

Η Περιφερειάρχης συνοδευόμενη από την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών & Πολιτισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Κατερίνα Μοθωναίου, συζήτησε και αντάλλαξε απόψεις αναφορικά με την ωρίμανση έργων του Δήμου Ληξουρίου προς ένταξη στο ΕΣΠΑ, τις προτάσεις οι οποίες μπορούν να υλοποιηθούν για την αποκατάσταση βασικών υποδομών και πολιτιστικών μνημείων μέσα από διάφορα προγράμματα αλλά και συνδυαστικά με τις δυνατότητες που παρέχει  το πρόγραμμα  “Αντώνης Τρίτσης”.

Επιπρόσθετα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν κοινές πολιτιστικές εκδηλώσεις που σχεδιάζονται  αναφορικά με το επετειακό πρόγραμμα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Προηγούμενο άρθροΔιακοπές χωρίς μάσκα ο Πρωθυπουργός -Χθες έστειλε μήνυμα στους νέους για την ατομική ευθύνη
Επόμενο άρθροΟ νέος περιφερειακός ΦΟΔΣΑ Ιονίων Νήσων με έδρα το Αργοστόλι είναι πραγματικότητα-Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων στην Κεφαλονιά