Αγαπητοί φίλοι, Μετά τη διάσπαση του Δήμου Κεφαλονιάς ,με χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση για συμπόρευση με τον Στέλιο Σπαθή, έναν συμπατριώτη μας με γνώση, εμπειρία ήθος και όραμα, σε μια συλλογική προσπάθεια για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου. Μονη μου επιθυμία να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας για το καλό του τόπου που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, ζούμε. Να ξεφύγουμε από την “κηδεμονία” και την στασιμότητα την τελευταία ετών. Να πάψουν τα μεγάλα λόγια και να γίνουν έργα. Εργα που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα μας και που θα φέρουν ανάπτυξη ώστε η νέα γενιά ,να παραμείνει στο νησί μας και να δημιουργήσει.
Αποφάσισα να κατέβω υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, με διάθεση να προσφέρω με τις γνώσεις και την εμπειρία που απέκτησα ως εργαζόμενη στη Νομαρχία Κεφαλονιάς εκτός των άλλων και στο Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αλλά πάνω από όλα με την αγάπη για τον τόπο μας.
Ζητώ την ψήφο σας και υπόσχομαι να την τιμήσω ώστε να κάνουμε πιο όμορφη τη ζωή μας στην ΕΡΙΣΣΟ τη ΠΥΛΑΡΟ τη ΣΑΜΗ. ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ…ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!
Με εκτίμηση Κατερίνα Σ.Αντωνάτου