Σφοδρή επίθεση στην Ισχυρή Κεφαλονιά από τον Γ. Παπαναστασάτο: “Ήλθε η ώρα να τελειώνουμε με την αστεία “ψευτοπαράταξη” του μπάρμπα Αλέκου του Παρίση”

ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΑ  ¨ ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΤΑΞΗ ¨ ΤΟΥ  ΜΠΑΡΜΠΑ  ΑΛΕΚΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΗ   .

Η πτώση του ολιγάρχη Μιχαλάτου και του ιδιότυπου οικονομικοπολιτικού ¨ιστού της αράχνης ¨ που προσπαθεί να στήσει στη τοπική κοινωνία είναι σοβαρή , σύνθετη και δύσκολη πολιτική μάχη στην οποία δεν χωρούν ούτε γεροντικά πείσματα , ούτε ψυχολογικά συμπλέγματα , ούτε αστείες φιλοδοξίες απολίτικων προσώπων .
Ο κύριος Παρίσης και οι ελάχιστοι που τον ακολουθούν ακόμα προσπαθούν απελπισμένα να στήσουν μια ¨παράγκα ¨, μια ¨ψευτοπαράταξη ¨που καμία σχέση δεν έχει με την ιστορική ¨Ισχυρή Κεφαλονιά ¨ στη οποία μετείχαν όντως αξιόλογες πολιτικές προσωπικότητες .
Τα σημερινά ¨υπολείμματα Παρίση ¨επιδιώκουν απλά να εγκλωβίσουν συναισθηματικά ένα μικρό ποσοστό ψηφοφόρων ώστε στον δεύτερο γύρο ο απόμαχος της τοπικής πολιτικής Αλέκος και ο Άγγελος να το ¨διαπραγματευτούν ¨στον ολιγάρχη Μιχαλάτο .
Η τοπική κοινωνία τους έχει πάρει χαμπάρι και στους πολλούς προκαλούν γέλιο και σε εμάς μόνο θλίψη .
Η συνέχεια στην Κάλπη.

Μάκης Παπαναστασάτος  στέλεχος της παράταξης ΄΄ Δήμος Αργοστολίου :  Παρόν και Μέλλον  ΄΄      με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη