Σημαντική εξέλιξη για τον Δήμο Αργοστολίου: Το Υπουργείο Υποδομών του στέλνει 800.000 ευρώ για ασφαλτοστρώσεις στο οδικό δίκτυο (απόφαση)

Σημαντική σημερινή απόφαση του Υπ. Υποδομών

Δείτε την εδώ

Για το θέμα έβγαλε ανακοίνωση και ο βουλευτής του Νομού Παναγής Καππάτος:

800.000 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών στον Δήμο Αργοστολίου για ασφαλτοστρώσεις οδών

Υπεγράφη από τηνΓενική Γραμματέα Υποδομών κ. Μαρία-Έλλη Γεραρδή,μια πολύ σημαντική απόφαση για την καθημερινότητα των πολιτών των νησιών μας που έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησή μας με τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αργοστολίου χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με 800.000 ευρώ για την ασφαλτόστρωση οδών της πόλης του Αργοστολίου, στα πλαίσια του έργου:

«Βελτίωση Αστικού Περιβάλλοντος πόλεως Αργοστολίου – Ασφαλτοστρώσεις Οδών»

Η πίστωση γίνεται σε βάρος του έργου 2014ΣΕ57100004 της ΣΑΕ 571 του ΠΔΕ.

Το έργο αναμένεται να βελτιώσει την ποιότητα του οδοστρώματος σε σημεία που αυτό έχει φθαρεί, ιδίως από εργασίες δικτύων κοινής ωφελείας.

Ευχαριστώ θερμά την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, καθώς και τις υπηρεσίες του Υπουργείου και του Δήμου Αργοστολίου για την προεργασία που οδήγησε στο θετικό αποτέλεσμα.

Σε ότι με αφορά, σε συνεργασία με όλους τους φορείς, στηρίζω τις προσπάθειες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων που θα κάνουν τη ζωή στα νησιά μας καλύτερη. Η σημερινή επιτυχία μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια.

 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης