Μία πολύ σημαντική κίνηση από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής Θεόφιλου Μιχαλάτου ανακοινώθηκε και ψηφίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο να προσελκύσει γιατρούς στις τέσσερις (4) θέσεις μόνιμων γιατρών (δύο θέσεις αναισθησιολόγων και δύο παθολόγων), που έχουν προκηρυχθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς.

Την σημαντική αυτή είδηση ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτοςν που είπε ότι ο Δήμος θα δώσει κίνητρα που θα αφορούν την στέγαση και την σίτιση, αλλά και δωρεάν παροχές στα μέλη των οικογενειών τους, των γιατρών που θα έλθουν στο Νοσοκομείο μας: θα δοθούν έως 200 το μήνα, σε κάθε γιατρό για την σίτισή του, καθώς και ως 300 ευρώ το μήνα για την στέγασή του. Τα κίνητρα αυτά θα έχουν χρονικό ορίζοντα τα δύο χρόνια με δυνατότητα παράτασης για ακόμα ένα έτος. Και πρόσθεσε: «Εκτός από την μισθοδοσία τους, οι γιατροί θα έχουν και αυτά τα σημαντικά κίνητρα, για να μπορέσουν να έρθουν στην Κεφαλονιά».

Ο κ. Μιχαλάτος είχε καλά νέα και για τις οικογένειες των γιατρών: «Τα μέλη των οικογενειών των γιατρών, άνευ τιμήματος, θα μπορούν να εγγραφούν σε παιδικούς σταθμού, αλλά και να συμμετέχουν σε καλλιτεχνικές ή αθλητικές δραστηριότητες. Ο δήμος δύναται να συμβληθεί με επιχειρήσεις τόσο για την σίτιση, όσο και για την στέγαση των γιατρών. Αυτό θα το γνωρίσουμε στους Ιατρικούς Συλλόγους ανά την Ελλάδα, ότι υπάρχουν αυτές οι παροχές για το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς”

Το θέμα αυτό δεν ψηφίστηκε μόνο από τη Λαική Συσπείρωση

Προηγούμενο άρθροΛηξούρι: Αυτό είναι ένα θαυμάσιο παράδειγμα προς μίμηση στον Αθέρα (εικόνες)
Επόμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου: Ένταση για τον δρόμο στο Κορώνι-Γιατί δεν συζητήθηκε το θέμα-Παραιτήθηκε από το Προεδρείο ο Γιάννης Λυκούδης