Μετά από πολλές συζητήσεις ανάμεσα στους επικεφαλής αλλά και εκπροσώπους των δημοτικών συνδυασμών επιτεύχθηκε συμφωνία και πέντε από τους υποψήφιους δημάρχους του δήμου Αργοστολίου θα «μονομαχήσουν» σε ένα δίωρο ραδιοφωνικό debate που θα μεταδοθεί από τα Κεφαλονίτικα Νέα αλλά και από πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς (inkefalonia radio, Στο Κίτρινο κ.α.) και ιστοσελίδες του νησιού .

Ο Αλέξανδρος Παρίσης, ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Μάκης Φόρτες, ο Γιάννης Κουρούκλης και ο Αλέξανδρος Παντελειός θα απαντήσουν σε μία σειρά κοινών ερωτήσεων, με χρονικό περιορισμό για το παρόν και το μέλλον του νέου Δήμου Αργοστολίου αλλά και τις πολιτικές διαμάχες που έχουν ξεσπάσει προεκλογικά.

Συντονιστείτε στη σελίδα του Facebook των Κεφαλονίτικων Νέων (https://www.facebook.com/kefalonitikanea/), ή σε κάποιους από τους παραπάνω ραδιοσταθμούς, στις 2 το μεσημέρι, την Πέμπτη 23 Μαΐου.

Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Λουκάς Αθανασίου από τα Κεφαλονίτικα Νέα.

Οι όροι του debate προέκυψαν μετά από συμφωνία των υπευθύνων των συνδυασμών.

Σημ.. Η αναμετάδοση της ηχητικής ροής είναι ελεύθερη για όποια μέσα το επιθυμούν. Για αυτό το λόγο, στην ανάρτηση του live streaming θα είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα ενσωμάτωσης.