ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2
Χθες Τετάρτη μετά την συνάντηση με τους φοιτητές τηλεφώνησα στον αξιότιμο κ Πρύτανη , ο οποίος απουσίαζε , και ζήτησα να πληροφορηθώ για το θέμα της σίτισης των φοιτητών μας . Η γραμματέας του με διαβεβαίωσε ότι θα πληροφορηθεί γιαυτο και θα με ενημερώσει . Σήμερα Πέμπτη 24/10/2019 με ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι η όλη διαδικασία της σίτισης των φοιτητών καθυστέρησε γιατί ευρίσκετο στον επίτροπο του ελεγκτικού συνεδρίου για έλεγχο . Ήδη η διαδικασία έχει τελειώσει και ο ανάδοχος για την σίτιση των φοιτητών θα βρίσκεται και στην Κεφαλονιά εντός των αμέσως προσεχώς ημερών .
Ευχαρίστησα για την ενημέρωση την κ γραμματέα όμως εξέφρασα το παράπονο και την δικαιολογημένη οργή των φοιτητών γιατί 2 μήνες τώρα βρίσκονται χωρίς σίτιση , και της υπέδειξα ότι κατά την διάρκεια του διαγωνισμού μπορούσαν να κάνουν παράταση της παλαιάς σύμβασης ώστε οι φοιτητές να σιτίζονται κανονικά μέχρι τον ερχομό του νέου αναδόχου .
Κατά την μετάβαση μου στην Κερκυρα στις αρχές Νοεμβρίου θα έχω την δυνατότητα να συναντήσω τον κ πρύτανη ώστε να συζητήσουμε θέματα και προτάσεις που έχω ετοιμάσει για την λειτουργία του τμήματος τεχνολογιας κι Γεωπονίας τροφίμων και ενός άλλου τμήματος που μπορεί να λειτουργήσει και επιβιώσει στην Κεφαλονιά μας .

Σωτήρης Κουρής